ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΗΡΕ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ...

 

Τα νούμερα λένε την αλήθεια τους. Οι αριθμοί που είναι αναρτημένοι στη βαθμολογία του πρωταθλήματος. Στην περίπτωση του ΠΑΟΚ το πράμα είναι ξεκάθαρο. Δεν σηκώνει το ''Ναι μεν αλλά… ''. Ισχύει μόνο το ''Ναι'', αποκλείεται το ''Αλλά… ''. Επειδή είναι ολοφάνερη η πτώση. Ποια πτώση; Κανονική κατρακύλα είναι.

Συμβαίνουν αυτά. Μέσα στο πρόγραμμα είναι και δεν χρειάζεται να προκαλούν αναταραχές. Τριγμούς. Εκεί φαίνεται και η κλάση του αληθινού μεγάλου. Το μεγαλείο του όταν τον πάρει η κατηφόρα… Διατηρεί τη ψυχραιμία του, διότι πρώτα πρώτα έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του.

Έτσι που λες. Μπόρα είναι και θα περάσει. Αυτό σκέφτεται ο πραγματικός μεγάλος. Ο πετυχημένος. Τα κάνει επάνω του ο νεόπλουτος. Αυτός που από τύχη βρέθηκε ψηλά. Δεν ανήκει στην κατηγορία των εκλεκτών.

Σε 12 αγώνες ο ΠΑΟΚ, που ξεκίνησε να κτυπήσει το πρωτάθλημα, μάζεψε 19 βαθμούς. Μόνον. Έγραψε απώλειες το κοντέρ 17 πόντους. Πολλούς. Να, γιατί λέμε ότι είναι σε διαδικασία παρακμής. Σε μια δυναμική που δεν ανακόπτεται αν δεν ολοκληρωθεί ο κύκλος της φθοράς.

Το πράμα φάνηκε με το καλημέρα. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος άρπαξε την κρυάδα της ήττας στην Τούμπα από τα Γιάννενα. Και πλέον το χώνεψαν ότι η ομάδα είναι σε κρίση. Το 4-4 στην Τούμπα με Βόλο, οι ήττες από Άρη, Ατρόμητο και Ιωνικό, όλα αυτά δεν τα παραμερίζεις.

Διαβαστε ακομα:

ΝΤΡΟΠΗ, ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ΔΕΝ… ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΟ ΜΑΤΣ