Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΤΟΥΣ… ΠΡΟΒΛΕΨΑΚΗΔΕΣ

 

Πάει για νίκη στο Βέλγιο ο Ολυμπιακός στο κυνήγι για την πρώτη θέση στον όμιλο. Και για να το πετύχει αυτό θα περιμένει την ήττα της Άιντραχτ στην Τουρκία από την Φενερμπαξέ. Αυτό ήταν το ποίημα από την περασμένη Δευτέρα. Ένα σουξέ που κράτησε μέχρι τη λήξη των δυο χθεσινών αγώνων.

Ούτε η γερμανική Άιντραχτ έχασε, ούτε ο Ολυμπιακός κέρδισε. Και πώς να κερδίσει όταν ήταν κατώτερος από τον αντίπαλο. Την πιο αδύνατη ομαδα του ομίλου, την Αντβέρπ. Η οποία Αντβέρπ με τον απογοητευτικό Ολυμπιακό παρέδωσε μαθήματα κλασικού ποδοσφαίρου.

Η Ιστορία του ποδοσφαίρου γράφεται στο γήπεδο και γι’ αυτήν μιλάς μόνο στη λήξη του παιχνιδιού. Αυτό δεν θα το μάθουν ποτέ, δηλαδή δεν τους συμφέρει να το μάθουν, και πλακώνουν τις προβλέψεις και τις αναλύσεις της συμφοράς.

''Αν κερδίσει ο Ολυμπιακός… ''. Πως, όμως, να κερδίσει μια ομάδα όταν δεν ήθελε να παίξει, δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί τον αντίπαλο;

Καλύτερος του Ολυμπιακού ο τερματοφύλακας του που μας χάρισε μια σπάνια εικόνα χάρη σε μια σωτήρια επέμβαση του. Η κάμερα έπιασε τον προπονητή του Ολυμπιακού, ακριβώς όταν γλύτωσε ένα δεύτερο γκολ να κάνει τον... σταυρό του. Και να ευχαριστεί τον άγιο Ισίδωρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να μη φάει άλλο γκολ.  

Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΣΕΡΒΟ ΙΒΑΝ