Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ… ΓΟΛΓΟΘΑ

 

Για να κτυπήσει πρωτάθλημα ξεκίνησε τη σαιζόν ο ΠΑΟΚ. Όχι απλά να πρωταγωνιστήσει, αλλά να διεκδικήσει τον τίτλο. Σύντομα, όμως, βγήκε η αλήθεια, και ήταν τόσο ξώφθαλμη που την παραδέχονται οι ίδιοι οι παοκτσήδες . Οι άνθρωποι της ΠΑΕ, και πρώτος απ’ όλους ο προπονητής Λουτσέσκου.

Χθες ο ΠΑΟΚ κέρδισε στην Τούμπα την Λαμία (φώτο), με ίδρωτα και αίμα. Σ’ αυτή ακριβώς τη φάση βρίσκεται η ομάδα. Να δυσκολεύεται ακόμα και στην έδρα της να παίρνει – αν το πάρει, τελικά – το τρίποντο από αντιπάλους που στόχο έχουν την παραμονή στην κατηγορία. Κανονικός γολγοθάς.

Κάθε αγωνιστική ένα μαρτύριο για τη νίκη, προκειμένου ο ΠΑΟΚ να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία. Προχωρώντας και παραπαίοντας. Να, την επόμενη αγωνιστική, αρχή βήτα γύρου, θα παίξει στα Γιάννενα. Με τον... ισόβαθμο ΠΑΣ. Με τον ΠΑΣ που στο παιχνίδι του πρώτου γύρου είχε κερδίσει 1-0 στην Τούμπα.

Για ποιο λόγο ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ; Για να τον ξεπεράσει στη βαθμολογία; Για να γλυτώσει από τα γρανάζια της αγωνιστικής κρίσης;  Η ομάδα που είναι στο λούκι δεν σώζεται με νίκες επί της Λαμίας και του ΠΑΣ Γιάννινα. Για να παραμείνει ο ΠΑΟΚ στο επίπεδο που τον χρειάζεται το πρωτάθλημα χρειάζεται σχεδιασμό που θα τον βγάλει από την κρίση.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΚΟΛΛΗΣΕ ΚΑΙ… ΞΕΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ;