ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ Η ΕΥΡΩΠΗ

 

Αν δεν περάσει την Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ, θα γράψει μια ακόμα αποτυχία στην Ευρώπη. Κατ’ αρχήν, τι θα πει επιτυχία και αποτυχία; Τα πράγματα είναι συγκεκριμένα. Μιλάνε οι αριθμοί, η κάθε ομάδα έχει το νούμερο της. Σε ποια θέση βρίσκεται. Αν, λοιπόν, ο ΠΑΟΚ αποκλείσει ομάδα ανώτερη του, τότε κάνει επιτυχία. Αν όχι, τότε χρεώνεται αποτυχία.

Η Μίντιλαντ που κληρώθηκε ο ΠΑΟΚ είναι από την Δανία. Άρα, δεν έχει όνομα. Δεν είναι μέγεθος. Ας έχει παίξει champions league. Ας έχει πάρει πρωταθλήματα στην πατρίδα της. Ας έχει στην ενδεκάδα παίκτες αφρικάνικης καταγωγής.

Και γιατί μιλάμε, παρακαλώ; Ούτε για champions league, ούτε για europa league. Aν αποκλείσει αυτή την Μίντιλαντ ο ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στους… ''16'' του τρέχα γύρευε conference, μιας ανυπόληπτης διοργάνωσης.

Ύστερα είναι και το άλλο. Ο ΠΑΟΚ είναι σε λούκι. Το ζητούμενο είναι να διώξει το κακό φεγγάρι όσο γίνεται πιο σύντομα. Να δει τι κάνει στο πρωτάθλημα, διότι και να περάσει την ομάδα της Δανίας δεν ρεφάρει που έχει μείνει πίσω στη βαθμολογία.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΒΗΜΑΤΑ… ΓΟΛΓΟΘΑ