ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ… , ΜΕ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ!

 

Πιτσιρικάς θυμάμαι ήταν ένα εφημεριδάκι, έβγαινε κάθε Τρίτη και το αγόραζα με δυο δραχμές για να συμβουλευτώ πριν παίξω στοίχημα. Από τη Δευτέρα ήταν στα πρακτορεία ΠΡΟ-ΠΟ το δελτίο της εβδομάδας με 13 παιχνίδια. Τα δυο ήταν ιταλικά, από το πρωτάθλημα Ιταλίας. Μετά από χρόνια στο δελτίο μπήκαν αγώνες από Γερμανία και Αγγλία.

Έτσι γνώρισα την ομαδίτσα Αταλάντα. Πάντα ήταν ομαδούλα, στη σκια των θηρίων, Μίλαν, Γιουβέντους, Ίντερ βέβαια. Η Αταλάντα ήταν πίσω και από Φιορεντίνα, Μπολώνια, Νάπολι και σία.

Σήμερα η Αταλάντα έχει κάνει όνομα και εκτός Ιταλίας. Ανώτερη από τον Ολυμπιακό, κι αυτό είναι πολύ... καλό για την ελληνική ΠΑΕ. Προκρίνεται και γράφει πραγματική ευρωπαϊκή επιτυχία. Έτσι το βλέπω εγώ. Τι, δηλαδή; Κάνει σουξέ ο Ολυμπιακός επειδή πέρασε στη βαθμολογία την Αντβέρπ ή επειδή ο ΠΑΟΚ νίκησε την Λίνκολν του… Γιβραλταρ;

Ευκαιρία να επισκεφτούν το Μπέργκαμο (φώτο) οι γάβροι που θέλουν να δουν το πρώτο ματς, στις 17 Φεβρουαρίου. Μια πόλη με 120.000 κόσμο, μόλις 40 χιλιόμετρα από το Μιλάνο. Την έδρα της Αταλάντα.
Διαβαστε ακομα:

Η ΝΥΧΤΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΟΥΚΟΒΙ