ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΓΛΥΤΩΣΑΝ, ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΧΙ...

 

Συναντιώται σε φιλανθρωπική εκδήλωση δυο πρώην μεγαλομέτοχοι ΠΑΕ. Περασμένα ξεχασμένα ότι στο παρελθόν είχαν κοντραριστεί στο γήπεδο αλλά και στο κυνήγι της… διαιτησίας. Περασμένα ξεχασμένα όταν ο ένας προλάβαινε να ρυθμίσει το κοράκι να παίξει υπέρ του και ο άλλος να περιμένει το παιχνίδι του β’ γύρου για να ρεφάρει τη ζημιά επηρεάζοντας αυτός το κοράκι.

- Γλυτώσαμε… , λέει ο ένας.

''Γλυτώσαμε και βρήκαμε την ησυχία μας… '', συμπληρώνει ο άλλος.

Ήταν ειλικρινείς. Πράγματι, με την εμπλοκή τους στο ποδόσφαιρο ματώσανε… Όχι μόνο οικονομικά. Στην τσίτα κάθε μέρα. Στην αγωνία για το ματς της Κυριακής. Και μέσα στο πρόγραμμα τα συνθήματα της εξέδρας για τη μάνα τους, για τα λεφτά τους.

Δική τους ήταν η απόφαση να μπλεχτούν, να πάρουν το κουμάντο σε μια ομάδα; Σε χώρο όπου δεν υπάρχουν κανόνες. Τίποτα όρθιο. Να τους απαγορεύεται να λειτουργήσουν επιχειρηματικά. Να μπουν βαθειά στη λάσπη, θέλουν δεν θέλουν. Να παίζουν θέατρο ότι… αγαπούν την ομάδα, και να απευθύνονται σε ακροατήριο οργανωμένων, δηλαδή των τσαμπουκαλεμένων οπαδών. Των άμα λάχει αγριεύουμε γιατί λατρεύουμε την ομαδάρα και δεν έχουμε με κάτι άλλο να γεμίσουμε τη ζωή μας.

Γλυτώσανε οι εν λόγω δυο πρώην, αλλά το ποδόσφαιρο δεν γλυτώνει από τους νυν και τους μέλλοντες μεγαλομετόχους, οι οποίοι ξέρουν πάρα πολύ καλά τι συμβαίνει στην Ιερουσαλήμ αλλά δεν παίρνουν δρόμο.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ