ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΛΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο… ΣΕΜΕΔΟ

 

Γεγονός! Δεν κέρδισε ο Ολυμπιακός τον Απόλλωνα. Είναι πράγματι γεγονός εντυπωσιακό και δεν περνάει ξώφαλτσο.Και περίεργο, όχι απλά έκπληξη. Ο πρωταθλητής και το 2022 πολύ πριν πέσει η αυλαία δεν κατάφερε να βάλει ένα γκολ στον αντίπαλο που πιθανότατα θα υποβιβαστεί. Στην αδύναμη αγωνιστικά ομάδα του Απόλλωνα, που είναι άκαπνη εδώ και ένα μήνα.

Προβλήματα ο Απόλλων. Έχει να παίξει από τις 4 Δεκεμβρίου και χθες κόντρα στον Ολυμπιακό κατέβασε ενδεκάδα ανάγκης. Οι μικροφωνατζήδες, όμως, στάθηκαν περισσότερο στις… απουσίες του Ολυμπιακού. Τον αδικούν, όμως, τον πρωταθλητή διότι δεν ανέφεραν καν ότι απουσίαζε και ο Σεμέδο, που ο άνθρωπος έχει τραβήγματα με την πολιτσία.

Τέρμα στον Απόλλωνα χθες ήταν ο 34χρονος και 1 μ.94 Βέλγος Νταβίνο Βέλχουλστ με μια κοιλιά, παχουλή και αφράτη, που μόνο σε ποδοσφαιριστή δεν φέρνει. Άλλο αυτό! Το παιχνίδι της καριέρας του έκανε ο Νταβίνο χάρη στις ακεφιές των αντιπάλων.

Πραγματικά ο αήττητος Ολυμπιακός αντιμετώπισε τον πιο βολικό αντίπαλο στο πρωτάθλημα, και κατάφερε να πάρει την τρίτη του ισοπαλία, την πρώτη εκτός έδρας. Τις άλλες δυο τις παραχώρησε στο Καραίσκάκη, σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.

Και τι έγινε που ο Ολυμπιακός δεν είχε κέφι στη Ριζούπολη να παίξει μπάλα; Τίποτα δεν έγινε. Σα να μην προέκυψε το ''Χ'', η διαφορά των 11 βαθμών μειώθηκε από την ΑΕΚ σε 9. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Τζάμπα το 75% κατοχής του Ολυμπιακού. Και οι πέντε αλλαγές που έκανε ο Μαρτίνς για να πάρει το ματσάκι.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟ ''ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ'' ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ 0-4