Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ

 
Έχασε στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός από τον Αστέρα ο οποίος στο τελευταίο τέταρτο έμεινε με δέκα διότι παίκτης του είδε κόκκινη κάρτα. Ε, δεν θα κερδίζει όλα τα παιχνίδια, θα κάνει και καμιά ήττα. Στο φινάλε, για να ξέρουμε τι λέμε, δηλαδή να είμαστε προσγειωμένοι, δεν πάει για πρωτάθλημα η ομάδα. Πάει να περάσει στην εξάδα των play-off και όπως δείχνει το έργο θα τα καταφέρει. Λαμβάνοντας υπ' όψιν ότι θα τρώει και τίποτα... απρόβλεπτες μάπες, σαν τη χθεσινή
Απρόοπτη γκέλα, γιατί; Είναι μέσα στο πρόγραμμα η αποτυχία, ακόμα και στη Λεωφόρο, όταν ο Παναθηναϊκός έτσι όπως παίζει δεν είναι σίγουρος πως θα κερδίσει. Κι αν δεν φτιάχνει ευκαιρίες για γκολ, όπως ο Παναθηναϊκός, πάντα παίζει ο κίνδυνος μιας στραβοκλωτσιάς, μιας κωλοφάσης που φέρνει τούμπα το αποτέλεσμα.
Τα 28 γκολ του Παναθηναϊκού σε 19 παιχνίδια είναι λίγα. Πολύ λίγα, δεν σπρώχνουν πιο υψηλά μια ομάδα πάνω από τη μέση της βαθμολογίας. Αφού το γκολ είναι δύσκολο για τον Παναθηναϊκό, με λίγη καντεμιά θα το χάσει το... σίγουρο ματς. Έγινε το πέναλτυ από το πουθενά, ''μίλησε'' το VAR στο 84 και το πουλάκι, το τρίποντο πέταξε. 
Δεν υπάρχει πισωγύρισμα στον Παναθηναϊκό, επειδή έχασε χθες το ματσάκι με τον Αστέρα. Ούτε πρόσω ολοταχώς υπάρχει αν το έπαιρνε με μισό γκολ. Για όποιον έχει μάτια βλέπει ότι ο Παναθηναϊκός έχει σταθερή πορεία μετριότητας. Η μεγάλη ''αποκάλυψη'' φάνηκε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό, στο πιο εύκολο αντίπαλο της σαιζόν. Ένας πρωταθλητής που αποζητούσε για 90 λεπτά την ήττα κι όμως ο Παναθηναϊκός δεν έκανε τίποτα περισσότερο από δυο ευκαιρίες.
Διαβαστε ακομα: