ΑΠΟΤΟΜΗ ΑΝΟΔΟΣ, ΑΠΟΤΟΜΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ

 

Φίρμα το καλόπαιδο, ποδοσφαιριστής της ξακουστής Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, υψηλής αγοραστικής αξίας, διεθνής με την εθνική Αγγλίας. Το τελευταίο που ώφειλε να αποφεύγει είναι να επιβεβαιώνει ότι είναι προβληματικό άτομο- να το πούμε έτσι σεμνά κι ευγενικά. Αν κάποιος είναι ο τίποτας, δεν τον ξέρει κανένας πέρα από το τετράγωνο της γειτονιάς του, ποιος να τον πάρει χαμπάρι. Και ό,τι βρώμικο και ελεεινό να διαπράξει δεν θα γίνει πρωτοσέλιδος.

Ο 20χρονος Μαίησον Γκρήνγουντ συνελήφθη διότι κατηγορήθηκε πως απείλησε, ένα αυτό, και βίασε, δύο τα κρατούμενα, και τρία διότι έσπασε στο ξύλο την γκόμενα του, μια 18χρονη Αγγλίδα. Την περασμένη Τετάρτη τον άφησαν ελεύθερο, αλλά η ιστορία αυτή τον διέσυρε, ένα, από την εθνική δεν θα του ξαναδώσουν φανέλα, δύο, και το τρία, ότι πλέον κρατάει αποστάσεις και το κλαμπ του, η Μάντσεστερ.

Από την Τζαμαϊκα η καταγωγή του Mason Greenwood, είναι ο νεαρώτερος σε ηλικία παίκτης των μπέμπυδων που σκόραρε σε ευρωπαϊκό ματς, πριν κλείσει τα 18. Η αξία του στο χρηματιστήριο των μεταγραφών ήταν μέχρι χθες περισσότερο από 130 εκ. ευρώ. Πόσο έπεσε μετά τα ρεζιλήκια του δεν έχει ακόμα καταγραφεί. Η ζημιά δεν είναι ακριβώς επειδή διασύρθηκε, το ζήτημα είναι καθαρά πρακτικό, όχι μόνο ηθικό. Ποιο κλαμπ να πάρει παίκτη προβληματικό; Στη φώτο το τσογλάνι με τον συμπαίκτη του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Αυτό που λέγαμε. Ταλέντο αυτός ο επιθετικός Γκρήνγουντ, από πιτσιρίκος μπήκε σε τροχιά καριέρας υψηλών απαιτήσεων, διεθνής σ’ όλες τις εθνικές Αγγλίας. Και τον παίρνει τώρα η κατηφόρα και ποιος να σταματήσει την κατρακύλα του. Δεν πρόσεχε τη συμπεριφορά του, δεν είναι μόνο το επεισόδιο με την κυρά του. Και πώς να προσέχει τη συμπεριφορά του ένας απροσάρμοστος κοινωνικά; Το παιδί δεν είναι στα καλά του. Ήθελε να συνουσιαστεί με το γκομενάκι, εκείνη του έκανε κόνξες και την φόρτωσε μπουνιές και κλωτσές. Και να, πρωτοσέλιδη η φωτογραφία της νεαράς με πρησμένο πρόσωπο και αίματα.

Διαβαστε ακομα:

Η ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΤΗΣ ΑΦΡΟΚΡΕΜΑΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ