ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΛΙΓΟ ΤΟ 1 – 0 ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΛΙΓΗ ΓΑΝΔΗ

 

Η νίκη είναι νίκη, αλλά στα διπλά ματς δεν είναι σίγουρο ότι θα φτάσει το 1 – 0 στη ρεβάνς για την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος, η πρόκριση, όχι μια νίκη. Η κουβέντα, διότι ο ΠΑΟΚ βρέθηκε σε μια νύχτα ευνοϊκή για καλύτερο αποτέλεσμα από το φτωχό  1- 0.

Κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος την επόμενη Πέμπτη αν στην έδρα της η βελγική ομάδα θα είναι το ίδιο κακή, όσο χθες στην Τούμπα. Και ότι ο ΠΑΟΚ, ακόμα και περισσότερο καλός, θα εκμεταλλευτεί την περίπτωση. Το ποδόσφαιρο από τη φύση του είναι ρευστό και γι’ αυτό δεν επιτρέπονται οι προβλέψεις.

Προβληματική σε κάθε τομέα ήταν η αντίπαλος του ΠΑΟΚ. Ανίκανη να αναπτυχθεί, εύκολα έφερνε το παιχνίδι στην περιοχή της. Απόλυτα αποτυχημένη εμφάνιση, γλύτωσε μονάχα μ’ ένα γκολ. Αποτυχία και για τον ΠΑΟΚ, που είδε τη μπάλα στα δίχτυα μόνο μια φορά, από στημένη φάση και εκτελεστή τον… σεσημασμένο Κούρτιτς.

Ο σκόρερ δεν χόρτασε το χειροκρότημα της εξέδρας (φώτο), και ζήτησε όλες τις... κάμερες επάνω του στο τέλος του αγώνα. Το πέτυχε διότι δεν άφησε συμπαίκτη του που να μην τον συγχαρεί. Λες και όλοι οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ έπαιξαν για τον Κούρτιτς, όχι για τον εαυτό τους και την ομάδα.

Διαβαστε ακομα:

ΠΑΟΚ ΣΤΗΝ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΒΑΛΙΑ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ