Ο ΠΑΟΚ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΣΤΗΝ... ΑΘΗΝΑ!

 
Θα κερδίσει, επιτέλους, η ΑΕΚ τον ΠΑΟΚ,στην αποψινή τους συνάντηση; Ένα ερώτημα που καίει, αν λάβει υπ' όψιν του κανείς ότι των βορειελλαδιτών Κωνσταντινουπολιτών δικέφαλος τα τελευταία χρόνια κερδίζει ή δεν χάνει τον δικέφαλο των εν Αθήναις Κωνσταντινουπολιτών. Και μέσα στην Αθήνα. Η ΑΕΚ έχει να κερδίσει τον ΠΑΟΚ τη χρονιά που πήρε το πρωτάθλημα. Το 3- 0 στην Τούμπα, ένα ματς που το πήρε στα χαρτιά. Είναι το αλησμόνητο παιχνίδι, που ο Ιβάν Σαββίδης με το όπλο στο ζωνάρι έκανε αλά Πούτιν εισβολή στον αγωνιστικό χώρο πριν ο διαιτητής σφυρίξει λήξη κι αφού ο ΠΑΟΚ σκόραρε με αντικανονικό γκολ.
Χωρίς πολλά λόγια. Ο ΠΑΟΚ σήμερα είναι η δεύτερη δύναμη, μετά τον Ολυμπιακό. Σ' αυτό έχει συμβάλει πρώτα απ' όλα η... ΑΕΚ. Οι αποτυχίες της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα πράγματα.
Μια ζωή ο ΠΑΟΚ ήταν στο παράπονο και τη διαμαρτυρία, ότι αδικούνταν ως ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ότι έπαιζε σ' ένα πρωτάθλημα με τους όρους των ομάδων της Αθήνας, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ. Και οι τελικοί κυπέλλου γινόντουσαν στην Αθήνα. Τελικά, την τελευταία πενταετία ο ΠΑΟΚ είναι κυπελλούχος Ελλάδος με τέσσερις κατακτήσεις! Από τις οποίες οι τρεις συνέβησαν στο ΟΑΚΑ!!! Το 2018 και το 2019 κόντρα στην ΑΕΚ, το 2012 κόντρα στον Ολυμπιακό.
- Την περίοδο 2018-19 ο ΠΑΟΚ κερδίζει 2-0 την ΑΕΚ στην Τούμπα και παίρνει 1-1 εκτός, στα δυο ματς πρωταθλήματος.
- Το 2019-20 η ΑΕΚ παίρνει 2-2 στην Τούμπα και χάνει 1-0 στο ΟΑΚΑ .
- Δυο ισοπαλίες το 2020-21 1-1 και 2-2. Στα play-off ο ΠΑΟΚ κερδίζει 3-1 εντός και 2-1 εκτός.
- Στο τρέχον πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ κερδίζει 2-0 στην Τούμπα και αποσπά 1-1 στο ΟΑΚΑ.
Τα αποτελέσματα μιλάνε μόνα τους. Και λένε ότι ο ΠΑΟΚ με τη συνδρομή της ΑΕΚ ανέβηκε δυο σκαλοπάτια. Από τέταρτη ομάδα, πίσω από τον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ, φιγουράρει στη δεύτερη

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ ΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ