ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΕ ΑΜΡΑΜΠΑΤ

 
Εκδήλωσε την επιθυμία να φύγει από την ΑΕΚ, πριν τη λήξη του συμβολαίου τους ο Μαροκινός Άμραμπατ. Το τελευταίο που σημαίνει αυτό είναι ότι ο αλλοδαπός ποδοσφαιριστής απαξιώνει την ΑΕΚ. Κι αν ο 35χρονος Άμραμπατ, που έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Ολλανδίας και της εθνικής Μαρόκου, δήλωνε πως θέλω να μείνω στην ΑΕΚ μέχρι θάνατο, ούτε κι αυτό είναι τιμμητικό για το ελληνικό κλαμπ.
Επιτέλους! Το ζήτημα δεν είναι τι λέει, είτε το εννοεί, είυε όχι, ο κάθε επαγγελματίας, που για λόγους απολύτως επαγγελματικούς, δηλαδή προσωπικούς, κάνει τις επιλογές του. Το πρόβλημα είναι ότι προσδίνεται.... ρομαντική διάσταση στιε αποφάσεις ζωής με κριτήρια οικονομικά και συμφεροντολογικά των εργαζόμενων ποδοσφαιριστών.
Δεν αγάπησε την Αϊντχόφεν ή την Γαλατά Σαράι, την Μάλαγα ή την Ουώτφορντ, την κάποια ομάδα της Σαουδικής Αραβίας ή την ΑΕΚ ο Άμραμπατ. Ούτε αντιπάθησε τους εργοδότες του με τους οποίους είχε συμφωνήσει. 
Σιγά, μωρέ, που η ΑΕΚ έχει ανάγκη τη λατρεία και το σεβασμό ενός επαγγελματία που ήρθε να παίξει για ένα ή δυο χρόνια, και όπως άλλοι εκατοντάδες Έλληνες και ξένοι να συνεχίσει μετά σ' άλλο κλαμπ.. Σιγά, μωρέ, που το μέγεθος ΑΕΚ χάνει πόντους επειδή ο Άμραμπατ είπε πως θέλει να επιστρέψει στην Ολλανδία, για να είναι κοντά στα παιδιά του. Θα δούλευε τους αεκτζήδες αν έλεγε ''Προτιμώ την ΑΕΚ παρά τα παιδιά μου... ''.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ΔΟΛΑΡΙΑ ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ... ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ;