Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ, ΠΟΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ...

 
Αυτός ο Ολυμπιακός είναι ο χειρότερος απ' όλους τους Ολυμπιακούς που πήραν πρωτάθλημα. Ιδού η κριτική των αντιολυμπιακών! Με αφορμή μια ακόμα πράγματι μέτρια εμφάνιση του πρωταθλητή, κόντρα στην ΑΕΚ, την περασμένη Κυριακή. 
Το να είναι κανείς αντιολυμπιακός, θεμιτό. Γενικά το αντί είναι κάτι που φοριέται αιώνες. Και επειδή ο άνθρωπος από κατασκευής είναι ''αντί'', γι΄αυτό το ''Αντί'' αποτελεί μόδα διαχρονική, μη πούμε κουλτούρα αθεράπευτη. Με τα ''Αντί''. άλλωστε, θέριευσαν όλες οι επαναστατικές ιδεολογίες.
Επί του θέματος. Προσοχή! Δεν σχολιάζεται ο Ολυμπιακός ότι άδικα και βρώμικα παίρνει για τρίτη φορά το πρωτάθλημα. Αλλά γιατί δν παίζει καλή μπάλα. Γιατί είναι χειρότερος από την προηγούμενη σαιζόν. Δεν τολμάνε να πούνε ότι άξιζε το πρωτάθλημα ο δεύτερος της βαθμολογίας ΠΑΟΚ ή η τρίτη ΑΕΚ.
Η κριτική έχει νόημα όταν δεν ξεκινάει από αντιπαλότητα. Είναι απαραίτητη η κριτική όταν φωτίζει την πραγματικότητα και την κάνει καλύτερη. Η κακή απόδοση του Ολυμπιακού κρίνοντας τον στο σύνολο της περιόδου 2021 - 22 δεν αφορά τον ίδιον, κι αν τον αφορά, λίγο μας ενδιαφέρει. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε κακό πρωτάθλημα. Όχι ανταγωνιστικό.
Διαβαστε ακομα:

ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ, ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΗΣΕ...