ΜΕ ΤΑ 200 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΙΧΑΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΑΡΙΛΗΚΙ ΤΟΥ

 
Να είμαστε δίκαιοι. Δεν έχασε λεφτά η Παρί στην πανάκριβη μεταγραφή του Βραζιλιάνου Νεύμάρ από την Μπαρτσελώνα. Δεν στέκουν αυτά που λένε, με την απόφαση του γαλλικού κλαμπ, συμφερόντων Κατάρ, να πουλήσουν τον στάρ. Ακριβώς. Ο Νεϋμάρ δεν είναι μόνο ποδοσφαιριστής, είναι και ένα είδος ροκά, ένας showman, που αλλάζει κόμμωση σε κάθε εμφάνιση του, σε κάθε αγώνα. Δεν το βάζουν αυτό στο λογαρισαμό;
Δεν έχει, λένε, δικαιολογήσει την παρουσία του στο γήπεδο, από το 2017 που τον αποκτήσαμε. Σωστό. Η αλήθεια είναι άλλη όμως, στη απόφαση να τον βγάλουν στο σφυρί. Ο πολυφωτογραφημένος δεν έχει θέση στα αποδυτήριοα της ομάδας. Ζημιά είναι. Χάουν λεφτά οι συμπαίκτες του και δεν τον θέλουν. Μ' αυτόν... ηγέτη έχουν χαντακωθεί, έχουν μείνει πίσω, δεν έκαναν ένα βήμα περισσότερο στην Ευρώπη.
Κάνουν, λοιπόν, τον απολογισμό της πενταετίας στην Παρί Σαιν Ζερμαίν και λένε ότι είναι χαμένοι αγωνιστικά με τον Νεϋμάρ. Δεν μας τα λένε καλά. Με τον καραγκιοζάκο αυτόν και τα βαμμένα μαλλιά του η Παρί πήρε πόντους επικοινωνιακά. Ανέβηκαν οι μετοχές της παγκόσμια. Έμπορικά άρχισε να την υπολογίζει διαφορετικά το σύστημα.
Το άλλο. Δεν πιάνει τα λεφτά του στην αγορά ο παικταράς με προσφορά παικτάκου της σειράς. Κοντα στα 220 εκατομμύρια κόστισε. Ποια ομάδα, μ΄ αυτό το νούμερο, να τον βάλει στα αποδυτήρια της; Ούτε κινέζικη, ούτε κάποια από τα αραβικά εμιράτα. 
Διαβαστε ακομα:

ΛΟΓΩ ΠΑΟΚ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΣΤΗΝ... ΜΑΣΑΛΙΑ