Η ΑΕΚ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

 
Πήρε ισοπαλία και με σκορ η ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη, μάλιστα με καλή σχετικά απόδοση, όμως την αμέσως επόμενη αγωνιστική έχασε στο ΟΑΚΑ από τον Άρη. Ο οποίος Άρης κέρδισε και τον ΠΑΟΚ και πάει γκανιάν να βγει στην Ευρώπη. Κι αν, τελικά πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο ο Άρης, τότε πιθανόν να μείνει... Ελλάδα η ΑΕΚ. Αν όχι η ΑΕΚ, ο Παναθηναϊκός.για τις δυο θέσεις. Ο ένας από τους τρεις δεν θα περάσει στην Ευρώπη.
.
Όλα μέσα είναι. Η ΑΕΚ από την τέταρτη θέση να ξαναβρεθεί στην τρίτη, ακόμα και στη δεύτερη. Να καβαλήσει τον ΠΑΟΚ. Τίποτα δεν αποκλείεται, η ΑΕΚ να πιάσει δεύτερη θέση, αλλά και να μείνει πίσω από τον Άρη και τον Παναθηναϊκό. Με τα δεδομένα σήμερα υποτίθεται πως αυτές οι τρεις ομάδες, Άρης, Παναθηναϊκός και ΑΕΚ θα παλαίψουν στη συνέχεια των για τις δυο θέσεις. Ο ένας από τους τρεις δεν θα περάσει στην Ευρώπη.

Η αγωνιστική τους διαφορά σε μεγάλο βαθμό φαίνεται από τα τέρματα που έχουν πετύχει και έχουν δεχθεί, μετά από 31 παιχνίδια:

Άρης 32-24
ΠΑΟ 45- 23
ΑΕΚ 48-35

Η ΑΕΚ με 3 -2 κέρδισε χθες στα Γιάννινα τον ΠΑΣ (φώτο) και επανέλαβε τον… εαυτό της. Τον μεγάλο και μοναδικό αντίπαλο της. Την αστάθεια της. Την αβεβαιότητα σε κάθε παιχνίδι. Είναι πράγματι απρόβλεπτη. Ανατρεπτική της ίδιας της εικόνας της.

Υπάρχουν ακόμα πέντε αγωνιστικές στα play-off. Ένας γύρος, ο δεύτερος. Ποιος είναι σε θέση να κάνει προβλέψεις; Τέλος πάντων, κατά σειρά η ΑΕΚ θα παίξει με ΠΑΟΚ στην Τούμπα, με Παναθηναϊκό και ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, με Άρη στο Βικελίδης και, τέλος, με Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΗΝ… ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ;