ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΕΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 
ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν την ευκαιρία να πλουτίσουν το δικό τους βιβλίο της Ιστορίας. Μετά τα δυο παιχνίδια πρωταθλήματος είναι... υποχρεωμένοι να βγάλουν τα μάτια τους άλλες τέσσερις φορές (!) αυτή τη σαιζόν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να σκοτωθούν στον τελικό του κυπέλλου. Ο ένας από τους δυο θα απουσιάσει, κι αυτός που θα προκριθεί θα διεκδικήσει την κούπα από άλλον αντίπαλο.
Με την ευκαιρία του αποψινού ημιτελικού κυπέλλου στην Τούμπα, θυμίζουμε τα αποτελέσματα των δυο αγώνων πρωταθλήματος. Οκτώβριο του 2021 Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ 2 - 1 και στην Τούμπα 1 - 1 ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός Ιανουάριο 2022. Μια επιβεβαίωση ότι τα τελευταία χρόνια τα αποτελέσματα μόνο δεδομένα δεν είναι και στις δυο έδρες. Οι αναμετρήσεις των δυο καλύτερων ομάδων σήμερα είναι σχεδόν αβέβαιες, όχι σίγουρες.
Πέρυσι ο ΠΑΟΚ σήκωσε το κύπελλο στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο στον τελικό τον Ολυμπιακό. Σήμερα Πέμπτη, λοιπόν, στις 7.30 μ.μ. παίζεται στην Τούμπα η πρώτη πράξη στην επιχείρηση πρόκρισης στον τελικό του κυπέλλου 2022. Η ρεβάνς θα γίνει στο Καραϊσκάκη στις 27 Απριλίου στο Φάληρο.
Ερχόμαστε στα play - off. Τετάρτη 4 Μαίου ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, το πρώτο και Σάββατο 14 Μαίου το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ. 'Αρα: Την περίοδο 2021 πρωταθλητής Ολυμπιακός και κυπελλούχος ΠΑΟΚ θα βρεθούν συνολικά έξι φορές. 
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ