ΓΙΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ… ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΒΑΝΣ!

 
Κατ’ αρχήν η φώτο. Ποδοσφαιριστές και μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού έχουν φορέσει το πιο πλατύ κι αληθινό χαμόγελο, κάτι περισσότερο από χαμόγελο, μια στιγμή πριν οκτώ χρόνια. Όταν κέρδισε τον τελικό κυπέλλου του 2014 τον ΠΑΟΚ  με 4-1. Πολλά, πάρα πολλά είναι τα οκτώ χρόνια για τον Παναθηναϊκό χωρίς τίτλο. Και χωρίς να ξαναβρεθεί στον τελικό. Μια ζωή ολόκληρη είναι η οκταετία να μείνει άτιτλη ομάδα με το όνομα Παναθηναϊκός.

Έφτασε κοντά φέτος να πάρει το κύπελλο του 2022, αλλά το κοντά είναι και πολύ… μακριά. Δυο στάσεις ακόμα. Να περάσει την Λαμία και να κερδίσει στον τελικό τη μια από τις δυο καλύτερες ομάδες της Ελλάδος. Τον πρωταθλητή Ολυμπιακό ή τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

Πρώτα η ημιτελική ρεβάνς στις 6 με την Λαμία εκτός έδρας. Δεν υπάρχει καμιά ρεβάνς. Ουδείς στον Παναθηναϊκό θυμάται ότι στο πρώτο μας είχαν κερδίσει 1 – 0 στη Λεωφόρο. Αδιάφορο. Και 1 – 1 να τελείωνε το ματς, αν η Λαμία στις καθυστερήσεις δεν έχανε την πολύ μεγάλη ευκαιρία, το αποψινό παιχνίδι είναι… ένα. Που σημαίνει ότι ο Παναθηναϊκός έχει… γραμμένο το αβαντάζ του 1-0. Δεν πρόκειται να… στηριχθεί στο ένα γκολ του πρώτου αγώνα.

Είναι τέτοιο το κίνητρο του Παναθηναϊκού που θα παίξει για τη νίκη. Σα να μην είχε κερδίσει 1- 0, σα να είχε χάσει 1-0 στη Λεωφόρο. Η Λαμία; Επιτυχία θα θεωρηθεί ότι έχασε μόνο 1-0 στην Αθήνα, όταν προκριθεί αυτή στον τελικό. Πολύ δύσκολο. Να ξεπεράσει την ήττα 1-0 απέναντι σε ανώτερο αντίπαλο, που δίνει τα ρέστα όλης της σαιζόν.

Διαβαστε ακομα:

ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΟΙ 7 ΗΜΕΡΕΣ ΕΝΟΣ... ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ