ΜΕ ΜΑΓΙΩ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΤ' ΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

 
Το 2014 είναι πολύ μακριά για τους παοκσήδες. Πάνω κάτω έναν αιώνα πίσω. Στην προηγούμενη ζωή του ΠΑΟΚ ανήκει το 2014. Ήταν ήδη δυο χρόνια στην ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης, αλλά είπαμε όταν έχασε τον τελικό κυπέλλου το 2014 με ήττα 4-1 από τον Παναθηναϊκό, εκείνος ο ΠΑΟΚ δεν έχει σχέση με τον ΠΑΟΚ της τελευταίας πενταετίας.
Οι βαζέλοι, βέβαια, ελπίζουν να ξαναπάρουν το κύπελλο με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στον τελικό. Κι αν τα καταφέρει η ομάδα μετά τη λήξη του αγώνα θα το γιορτάσουν κατ' ευθείαν με βουτιές στη θάλασσα. Ο τελικός θα είναι μετά από τέσσερα Σάββατα, το νερό θα είναι ακόμα κρύο, όμως με μαγιώ Παναθηναϊκού το μπάνιο θα είναι μάλλον ευχάριστο.
 
Στην αγορά έχουν κυκλοφορήσει τα μαγιώ, αντρικά και γυναικεία, με τα χρώματα και το σήμα της ομάδας. Δεν έχω άποψη για την ποιότητα και τη μοδάτη γραμμή των πράσινων μπανιερών, όμως δεν το συζητώ πως ψηφίζω μονοκούκι το κορίτσι που το λανσάρει στη φώτο.
Το σκορ στον τελικό κυπέλλου κερδίζει 3-1 ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ. Οι δυο ομάδες στο παρελθόν έχουν συναντηθεί τέσσερις φορές. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε το 1985, το 1977 και το 2014. Ο ΠΑΟΚ ήταν νικητής το 1972 στον τελικό που έγινε στο Καραϊσκάκη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ... ΛΑΜΙΑ