ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΑΜΠΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ… ΤΟΥΜΠΑ! Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΠΟΤΗΡΙ

 

Θα το χάσει το πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός; Μπήκε τούτο το ερώτημα, όταν ο πρωταθλητής συνέχιζε τις κακές εμφανίσεις του και δεν μπορούσε να σταυρώσει νίκη. Από χθες το βράδυ άλλο είναι το ερώτημα: Ο ΠΑΟΚ θα χάσει τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα;

Κάποιοι δεν έχουν αντιληφθεί την πιο μεγάλη αλήθεια στο ποδόσφαιρο. Δεν είναι πάντα ισογραμμή η δουλειά. Είναι συνήθως πάνω- κάτω. Ο ΠΑΟΚ απέκλεισε στο Καραϊσκάκη τον πρωταθλητή 2021 Ολυμπιακό από τον τελικό κυπέλλου και χθες τον… έστεψε πρωταθλητή 2022. Μέσα στην Τούμπα.

Σκηνικό όχι και ααναμενόμενο για τους παοκτσήδες. Ούτε και στα πιο άσχημα όνειρα τους. Να πίνουν αυτοί μέχρι πάτο το πικρό ποτήρι από τη μια και  από την άλλη ο Ολυμπιακός να ανοίγει σαμπάνιες μετά το 2-1. Που προήλθε μετά το γρήγορο (στο 10) 1-0 του ΠΑΟΚ και τα δυο γκολ του Ολυμπιακού στο βήτα ημιχρόνιο (51 και 62).

Άλλαξε ομάδα (!!!) στο δεύτερο ημίχρονο ο Ούμπιακός με τις τρεις αλλαγές στο 46. Του Ροντρίγκες αντί Μασουρα, του Αραμπί αντί Τικίνιο και Αγκιμπού αντί Μπουχαλάκη. Ο ΠΑΟΚ που από το άλφα ημίχρονο είχε αρχίσει να αποχωρεί του αγώνα παρέδωσε το πνεύμα στην επανάληψη. Μάλλον τυχεροί οι γηπεδούχοι που καθάρισαν μόνο με 2-1, δεν θα ήταν έκπληξη να έχαναν τις σαμπάνιες με βαρύτερο σκορ.

Διαβαστε ακομα:

ΡΕΑΛ - ΣΙΤΥ ΠΟΙΟΣ... ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙ ΑΠΟΨΕ!