ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΟΣ, ΠΑΟΚ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ

 
Εκεί έφτασε το πράμα. Ο Παναθηναϊκός να είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στη διαδικασία των play - off και η ομάδα που έχει μαζέψει τους περισσότερους βαθμούς. Μιλάνε οι αριθμοί, τα γεγονότα. Στα οκτώ από τα δέκα παιχνίδια μπαράζ ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο κεφάλι με 16 πόντους. Ο ΠΑΟΚ, που απειλείται να χάσει τη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στα  play - off έχει μόνο 7 πόντους. Μόλις έναν περισσότερο από τον αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα.
 
Αυτά συμβαίνουν στο πρωτάθλημα. Ο μεν Παναθηναϊκός να έχει ανοίξει φτερά και να πετάει. τον δε ΠΑΟΚ να τον έχει πάρει η κατρακύλα και να κινδυνεύει να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια. Δεν είναι ο κίνδυνος να χάσει την δεύτερη θέση, είναι και ο τελικός κυπέλλου, εκεί όπου τον περιμένει ο... Παναθηναϊκός.
 
Ποιος το περίμενε. Ο ΠΑΟΚ να μη σταυρώνει ούτε μια νίκη στα τελευταία δέκα παιχνιδάκια. Και ο Παναθηναϊκός να ξεπεράσει στη βαθμολογία ΆΕΚ και Άρη και στα  play - off να πάρει συνολικά δυο πόντους περισσότερους από τον Ολυμπιακό.
 
Κατάφερε και κάτι άλλο ο Παναθηναϊκός στη μάχη για την έξοδο στην Ευρώπη. Είναι από πάνω από τον Άρη και την ΑΕΚ σε περίπτωση ισοβαθμίας μαζί τους.

Διαβαστε ακομα:

ΟΛΑ ΜΕΣΑ, ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ PLAY- OFF