ΑΝΟΙΧΤΟ ΒΙΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΤΟΥ ΣΗΜΕΡΑ

 
Στο 15 ο Αραούχο κάνει το 0 - 1. Στο 40, όταν η ΑΕΚ έχει μείνει με δέκα παίκτες, λόγω της κόκκινης στον Λιβάι Γκαρσία, το σκορ γίνεται 0 -2 με τον Τσούμπερ. Στο 65, μόλις δυο λεπτά με την είσοδο του στον αγώνα του Ανσαριφάντ, η ΑΕΚ φτάνει στο 0 -3. Χάνεται αυτό το ματς; Δεν χάνεται. Με τίποτα δεν χάνεται. Εκτός κι αν στο γήπεδο η ομάδα που κερδίζει είναι η ΑΕΚ.
Προχθές στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ προηγείται εκτός έδρας του Άρεως με 2 - 0. Επόμενο είναι να έχει πάθει συντριβή ο αντίπαλος, ψυχολογική αποσύνθεση, διότι τον έχει βάλει από κάτω η κρισιμότητα του αγώνα. Χάνουν την Ευρώπη και τους περιμένει το ζόρι από τον κόσμο. Όλα εκείνα τα ωραία και γραφικά, από επισκέψεις σε ώρες ακατάλληλες στα σπίτια μέχρι κάποιες ζωγραφιές στα αυτοκίνητα τους, που δεν γίνονται γνωστά από τα ΜΜΕ
Στη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος, Σεπτέμβριος του 2021, η ΑΕΚ προηγείται εκτός έδρας 3 - 0, και ιδού η εφιαλτική συνέχεια: Στο 78 ο Νέιρα μειώνει σε 1 -3. (Στο 78 μείωσε προχθές σε 1 - 2 ο Άρης, ο οποίος πέτυχε το 3 -2 στο 92). Στο ίδιο λεπτό,στο 92, ο ΟΦΗ είχε ισοφαρίσει 3 -3 με τον μπακ Βούρο. Το 2 -3 είχε κάνει επίσης ο Νέιρα.
Η ΑΕΚ, λοιπόν, από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος είχε καταδείξει τη νοσηρότητα που χαρακτήριζε το παιχνίδι της τα τελευταία χρόνια!!! Δεν είναι κάτι καινούργιο η απουσία αγωνιστικής λεβεντιάς, και η... ''επιθυμία'' παράδοσης στον αντίπαλο. Και η ανυπαρξία αντίδρασης στο ''γαμώτο'' του αντίπαλου, τον οποίον η ΑΕΚ... προκαλεί να αντιδράσει!!!
Αρχές Νοεμβρίου 2021 η ΑΕΚ προηγείται πάλι ενωρίς στη Ριζούπολη με τον Γκαρσία στο 13. Στο 41 και 62 με τους Ιωαννίδη και Παυλίδη αντίστοιχα, ο Απόλλων κάνει το 2 -1. Αυτό είναι Η Αποκαλύψη Τώρα. Να ανατρέπει το σε βάρος της αποτελέσμα η μικρή ομάδα με αντίπαλο ομάδα κορυφής. Δεν γίνονται αυτά από καμιά άλλη ομάδα, μόνο από την ΑΕΚ. Άλλο δεν στέκεται καλά η μεγάλη ομάδα, να μη μπορεί να κερδίσει, κι άλλο να χάνει δικό της παιχνίδι.
Τελικά, στο 80 η ΑΕΚ ισοφάρισε 2 - 2 με Αραούχο τον Απόλλωνα, αλλά δεν έκρυψε το χτικιό που σέρνει μέσα της. Στο β' γύρο, στο ματς με ΟΦΗ, η ΑΕΚ προηγείται ως συνήθως στο 14, αλλά φεύγει από το γήπεδο δίνοντας τη νίκη στον αντίπαλο με 1 -2. Δεν είναι ανάγκη να αναφερθούμε σ' άλλες γκέλες της ΑΕΚ, που δεν είναι... αποτυχίες. Είναι φυσιολογικά αποτελέσματα, ήττες εντός έδρας-  προσφορά νίκης στον κατώτερο αντίπαλο.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΜΑΦΙΟΖΟΥ ΡΟΜΑΝ