Η ΑΕΚ ΤΑ... ΚΑΤΑΦΕΡΕ, ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙ' ΑΥΤΗΝ!

 
Αυτά μόνο η ΑΕΚ τα κάνει. Κι αυτή δεν είναι μια κουβέντα της στιγμής και εκτός πραγματικότητας. Δεν είναι κάτι καινούργιο και άγνωστο για την ΑΕΚ αυτό που συνέβη χθες στην έδρα του Άρεως. Μια δική της νίκη να την χαρίσει στον αντίπαλο. Το έχει ξανακάνει τούτη τη σαιζόν, μάλιστα στο ΟΑΚΑ. Και μη λησμονούμε το αλησμόνητο 3-3 στη 2η αγωνιστική στο Ηράκλειο, όπου η ΑΕΚ προηγήθηκε 3-0 του ΟΦΗ και επειδή ήταν τυχερή δεν έχασε! Τελικά, ήλθε ισόπαλη 3 -3 με τον ΟΦΗ. Ο οποίος ΟΦΗ στην Αθήνα, στο παιχνίδι του β' γύρου κέρδισε 2-1 αφού η ΑΕΚ είχε προηγηθεί.
Μην αναφέρουμε κι άλλα στραβοπατήματα της ΑΕΚ. Απλά σημειώνουμε πως δεν είναι... πρωτοφανές να κερδίζει, μάλιστα σε κρίσιμο ματς η ΑΕΚ με 2-0 και τελικά να το... ''πουλάει'' με ήττα 3-2. Αυτό έγινε χθες στο Βικελίδης. Κι έγινε διότι για να είναι σίγουρη πως θα φύγει με το τρίποντο η ΑΕΚ χρειάζεται να βάλει περισσότερα από δυο και τρία γκολ
Χθες μέχρι το 77 η ΑΕΚ ήταν μπροστά 2-0. Και με 3-0 να προηγούνταν πάλι απειλούνταν να μην κερδίσει. 
Όταν τελείωση η κανονική διαδικασία στο πρωτάθλημα, οι 26 αγωνιστικές, πριν αρχίσουν τα play - off, η ΑΕΚ ήταν στην τρίτη θέση με 46 βαθμούς. Είχε ήδη παραχωρήσει την δεύτερη θέση στον ΠΑΟΚ (53). Ο Άρης είχε 45 και 42 ο πέμπτος Παναθηναϊκός. Πριν ολοκληρωθούν τα play - off η ΑΕΚ κατάφερε να μιλάει για πάρτη της όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα. Έχασε το ματς με τον Άρη, αφού είχε χάσει και την τρίτη θέση στη βαθμολογία.
 
Στη φώτο, από το 3-2 στο Βικελίδης.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΣΤΟ... ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ