Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΣΤΗ ΛΙΒΑΔΕΙΑ

 

Ο Λεβαδειακός του εμβληματικού Γιάννη Κομπότη ξανά στη μεγάλη κατηγόρια. Καθάρισε τη δουλειά στα μπαράζ με την Βέροια και ο συναγωνιστής του Αλαφούζου επανέρχεται στις επάλξεις. Λάθος! Πάντα είναι στην πρώτη γραμμή ο Κομπότης, όχι βέβαια με τα κυβικά του Λεβαδειακού, αλλά του Παναθηναϊκού. Φίλος ο Αλαφούζος, από κοντά τον βοηθάει και τον συμβουλεύει με την πείρα του ο Τζιάνι Κομπότης.

Να, γιατί ο καναλάρχης που δεν πατάει στη Λεωφόρο, πήγε Λιβαδειά να χειροκροτήσει την άνοδο του Λεβαδειακού. Τα περί παραρτήματος δεν έχουν καμιά βάση. Είναι πολύ εύκολο να βγαίνουν συμπεράσματα, που αδικούν και τις δυο πλευρές. Του Παναθηναϊκού και του Λεβαδειακού.

Για να δούμε, με την ευκαιρία τι πραγματικά σημαίνει μια μεγάλη ΠΑΕ να έχει φιλικές ή άλλες ανομολόγητες σχέσεις με ΠΑΕ που στόχο έχει απλά να επιβιώνει στην κατηγορία.

Κατ’ αρχάς το αβαντάζ του Συν 6 βαθμών. Η μεγάλη ΠΑΕ έχει στο τσεπάκι το τρίποντο και στα δυο ματς. Παρένθεση…

Ο ΟΦΗ του Θόδωρου Βαρδινογιάννη ήταν, λέγεται, παράρτημα του Παναθηναϊκού του Γιώργου Βρδινογιάννη. Τότε, γιατί η μεγάλη ομάδα έχανε και ματς και πρωταθλήμα από το… παράρτημα; Αν πράγματι ο ΟΦΗ ήταν παράρτημα, τότε ο Παναθηναϊκός ήταν ο ατζαμής. Δεν ήξερε να διαχειριστεί την… παραρτηματική σχέση του.

Δεν είναι μόνο το Συν Έξι στην… ιδιαίτερη σχέση μεγάλης και μικρής ομάδας. Είναι και το άλλο. Η μικρή ομάδα τα δίνει όλα εναντίον των αντιπάλων με ίδιο στόχο της μεγάλης ομάδας. Αν, δηλαδή, θεωρητικά, ο Παναθηναϊκός ελέγχει την άλφα μικρή ομάδα, αυτή θα παίζει και για τον εαυτό της και για τον Παναθηναϊκό όταν αντιμετωπίζει τους Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Άρη.  

Διαβαστε ακομα:

ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ Ο ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ...