ΟΛΟΙ ΦΤΑΙΝΕ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

 
Μη λέμε περιττά, για τη μεγάλη επιτυχία μας στον τελικό κυπέλλου. Και πρώτα πρώτα να ξεκαθαρίσουμε ότι το παιχνίδι, αλλά και το αποτέλεσμα μικρή σημασία έχει. Αυτά απασχολούν μόνο εκείνους που περιμένουν μόνο να πουλήσουν μπράβο. 
 
Έγινε παγκόσμιο ρεκόρ, κι αυτό είναι άξιο παρατήρησης. Το πρώτο ημιχρόνιο ξεπέρασε τις δυο ώρες. Θα περάσουν πολλά χρόνια να καταρριφθεί μια τέτοια επίδοση. Το ματς ήταν ορισμένο να ξεκινήσει στις οκτώ και τα πρώτα 45 λεπτά κράτησαν μέχρι τις δέκα.
 
Όχι, δεν θα πούμε περιττά. Μόνο να σημειώσουμε ότι φταίει το κράτος, η αστυνομία και πάνω απ' όλα η ΕΠΟ. Βέβαια!!! Οι μόνοι που δεν φταίνε οι... φίλαθλοι, όπως αποκαλείται η αλητεία, που υποφέρει στην κερκίδα αν δεν βρει την ευκαιρία να... ξεσπάσει. Να ασχημονήσει. Να δείξει ότι υπάρχει κι αυτή, όχι και ποτέ στο ξενέρωτο ρόλο του θεατή.
 
Μια ακόμα εθνική επιτυχία μας. Διοργανώσαμε τον τελικό για πάρτη της αλητείας. Μας αντιπροσωπεύει ή όχι, αδιάφορο. Πάντως μας ανήκει. Δική μας είναι. Ξεπέρασε και τα αίσχη στον τελικό του 2017, στο Βόλο.
Διαβαστε ακομα:

ΥΠΕΡΑΝΩ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ