ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΖΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ

 

Ο λογαριασμός μέχρι τον τελικό, δηλαδή πριν γίνει το ματς Ρεάλ – Λίβερπουλ ήταν 115 εκατομμύρια ευρώ έναντι 105. Η ισπανική ομάδα είχε ήδη βάλει στο ταμείο της 115 και δέκα εκατομμυριάκια λιγότερο η αγγλική. Πολλά; Πολλά ή λίγα τόσα είναι τα έσοδα του πρότζεκτ champions league που δικαιούταν οι δυο αντίπαλοι με βάση τα αποτελέσματα τους μέχρι να φτάσουν στον τελικό.

Μαζεύει τα φράγκα η διοργανώτρια UEFA, από τα τηλεοπτικά δικαιώματα και τους χορηγούς, και πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια, από την αρχή της σαιζόν, έχει βγάλει τα νούμερα. Τόσα παίρνει η κάθε ομάδα στη νίκη, τόσα στην ισοπαλία, τόσα αν προκριθεί στους ομίλους, τόσα στα προημιτελικά, τόσα στα ημιτελικά κλπ κλπ.

Παίζουν οι ΠΑΕ, τραβάνε οι κάμερες τους αγώνες, παρακολουθεί ο κόσμος το έργο και τα πακέτα μοιράζονται, όπως ακριβώς έχει προκαθοριστεί.

Κέρδισε στον τελικό του Παρισιού η Ρεάλ, έβαλε στο παντελόνι άλλα 23 εκ. ευρωδάκια. Η δε χαμένη Λίβερπουλ 15,5 εκ. Τόσα ήταν κανονισμενο. Καθαρές δουλειές (Στη φώτο, ο προπονητής της Ρεάλ Κάρλο Ατσελότι). 

Και του χρόνου.

Διαβαστε ακομα:

ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΠΑΝΤΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ''ΓΑΛΛΙΚΑ''...