Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ...

 
Καλοκαίρι του 2010 ο Ευάγγελος Μαρινάκης αγοράζει από τον Σωκράτη Κόκκκαλη την ΠΑΕ Ολυμπιακός, και δυο ακόμα ανώνυμες εταιρείες, την Θρύλος και το Καραϊσκάκη. Και ο άσχετος, ο καινούργιος στο χώρο νέος μεγαλομέτοχος, όταν αναλαμβάνει έναν σε αγωνιστική αναξιοπιστία Ολυμπιακό, κάνει την εξής τερατώδη δήλωση:
- Θα πάρω 20 πρωταθλήματα!!!
Τελικά, τι πήρε; Σε 12 χρόνια πήρε τα δέκα!!! Πιο πολλά δεν... γινόταν, να είμαστε σωστοί. Άρα, ο εφοπλιστής μέχρι σήμερα είναι μέσα στις... προβλέψεις του και πάει για άλλα δέκα. 
Δεν είναι κακό να τα παίρνει σερί, το ένα μετά το άλλο, μια ομάδα. Άλλο είναι το άσχημο. Να μην υπάρχει ανταγωνισμός. Είτε το σηκώνει ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ, είτε ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός. Δεν είναι πρωτάθλημα όταν γνωρίζουμε τον πρωταθλητή πριν καλά καλά αρχίσουν τα παιχνίδια. Ή πριν αρχίσει ο δεύτερος γύρος.
Ο Μαρινάκης έπεσε στην περίπτωση. Η ΑΕΚ σε Β και Γ εθνική, ο Παναθηναϊκός σε κατάσταση μνημονιακή, ο ΠΑΟΚ στα δικά του ιστορικά δεδομένα, εκτός κόλπου, μέχρι που θέριεψε την τελευταία πενταετία. Όπως και να 'χει η επιτυχία του Μαρινάκη είναι αναμφισβήτητη.
Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BREAKFAST ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ