ΣΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ... ΚΑΤΑΡΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

 

Έγινε η κλήρωση των αγώνων του μουντιάλ, που για πρώτη φορά θα γίνει τέλος του χρόνου, από Νοέμβριο στο Κατάρ (φώτο), και πήραμε μια γεύση παγκοσμιοποίησης του ποδοσφαίρου. Παραμύθια. Μια από τα ίδια. Θα πρωταγωνιστήσουν οι γνωστές ομάδες, οι παγκόσμιες κι αυτό είναι πολύ καλό. Τι, δηλαδή; Να αποκλειστούν οι δυνατοί και να προχωρήσουν οι αδύνατοι;

 

Η έκπληξη ευχάριστη είναι και καλοδεχούμενη στη μπάλα, αλλά αν δεν σ΄ενθουσιάσει η μικρή εθνική ομάδα, για ποια έκπληξη μιλάμε; Και από την άλλη, οι γνωστές παγκόσμιες δυνάμεις, είναι σίγουρο πως θα δείξουν τα κυβικά τους και την Ιστορία τους; Αμφίβολο.

 

Γερμανία και Ισπανία, Βραζιλία και Αργεντινή, Γαλλία άντε και Βέλγιο, δεν υπάρχει άλλος. Α, βάλε στο λογαριασμό και την Αγγλία, που μόλις προ ημερών έλαβε τέσσερα, παρακαλώ, τεμάχια από την... Ουγγαρία. Στο νέο κόλπο, το nation league. 

 

Η UEFA μαγειρεύει όλο νέα πρότζεκτ, καινούργιες διοργανώσεις και πίνει το αίμα των εργατών του ποδοσφαίρου, των ποδοσφαιριστών, που δικαιολογημένα διαμαρτύρονται. Μας βγαίνει το λάδι, δεν πάει άλλο, δεν αντέχουμε τόσο βαρύ πρόγραμμα, με τα κλαμπ και την εθνική ομάδα.

Διαβαστε ακομα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ BREAKFAST ΜΕ ΤΗ ΓΕΡΟΥΣΙΑ