ΕΙΜΑΙ ΛΕΣΒΙΑ, ΑΝΤΕΞΑ ΤΟ ΚΡΥΦΤΟ 34 ΧΡΟΝΙΑ!

 
Αθλήτρια είχε γραμμές θηλυκές, όχι και σεξουαλικότητα. Σήμερα, χρόνια πια μακριά από τους στίβους έχει πάρει κιλά, και το άλλοτε σκληρό κορμί της έγινε ελκυστικό, με στρογγυλάδες. Γκόμενα σήμερα, με καμπύλες όχι βέβαια αποδεκτές από καλλιστεία, αλλά λαχταριστές από... γυναίκα.
 
Η ολυμπιονίκις της Αθήνας το 2004, χρυσό μετάλλιο στα 800 μ. και τα 1,500 μ. και με αμέτρητες νίκες στις πρώτης γραμμής διεθνείς διοργανώσεις Κέλυ Χολμς προχώρησε κι αυτή στο ''come out''. Στην αποκάλυψη ότι είναι ομοφυλόφιλη. Μια ακόμα, επιτέλους! Όχι μόνο ο Καπουτζίδης και ο Μουτσινάς. Και στην Αγγλία σήμερα δεν είναι εύκολο ένας επώνυμος να δηλώσει τη σεξουαλική του ταυτότητα.
 
Η από την Τζαμάϊκα 52χρονη νεγροαβρετανίδα Kelly Holmes, dame, παρακαλώ, ο αντίστοιχος τίτλος του sir για τους άνδρες, έκανε μια πολύ συγκινητική και ανθρώπινη δημόσια εξομολόγηση. Ότι είναι λεσβία η συνταγματάρχις στο σύνταγμα τεθωρακισμένων του βασιλικού σώματος στρατού.
 
«Έχουν υπάρξει πολλές σκοτεινές ημέρες. Το κρατούσα κρυφό επί 34 χρόνια. Υπήρχαν στιγμές που ήθελα να ουρλιάξω, να πω δυνατά ότι είμαι gay, αλλά δεν μπορούσα. Τώρα ήρθε η στιγμή να αποκαλύψω τον πραγματικό μου εαυτό. Κατάλαβα τη σεξουαλικότητά της στα 17 μου χρόνια, όταν με φίλησε μία άλλη γυναίκα. Από τότε προσπαθούσα να κρύψω με κάθε τρόπο το τι μου συμβαίνει. Είχα στιγμές κατάρρευσης, σκέφτηκα να αυτοκτονήσω. Εκείνη τη περίοδο όποιος ήταν gay, έχανε την θέση του στις Ένοπλες Δυνάμεις της Βρετανίας κι αυτός ήταν ο μεγαλύτερος φόβος μου.
Σ' ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα σκέφτηκα να βάλω τέλος στη ζωή μου.
Ήθελα πολύ να βγω και να μιλήσω για το πως αισθάνομαι. Είμαι νευρική που το λέω, αλλά ταυτόχρονα θέλω να εκραγώ από χαρά. Υπάρχουν στιγμές που κλαίω από ανακούφιση, κυρίως γιατί έβγαλα πλέον αυτόν τον φόβο από μέσα μου» 
Διαβαστε ακομα: