ΤΟ GOLDEN BOY ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

 
Όλοι θαυμάζουν το κτήριο. Α, τι ωραίο... Πάρα πολύ ωραίο! Κάποιος το σχεδίασε, κάποιος παρακολούθησε την κατασκευή του. Καλέ, τι υπέροχα είναι όλα, ένα αριστούργημα είναι... Αλήθεια, ποιος είναι ο αρχιτέκτονας; Ο μηχανικός; Ποιος εμπνεύστηκε, ποιος ενέκρινε, ποιος υπέγραψε τα σχέδια αυτού του έργου τέχνης; Ο κανένας!
Ε, όχι, και ο κανένας!!! Πάντως, δεν τον ξέρουμε, μας είναι άγνωστος. Είναι κάποιος που κυκλοφορεί σα... σκιά. Του παρασκηνίου άτομο είναι. Μην πάει το μυαλό σας στο κακό, στο βρώμικο. Όχι, δεν του αρέσει η δημοσιότητα. Εσείς ξέρετε τον προπονητή Κλοπ, τους ποδοσφαιριστές, δεν χρειάζεται να μάθετε και τι κάνει, πως δουλεύει εκείνος. Ο Μάικλ Έντουαρντς, στο όνομα (φώτο).
Πρώην ποδοσφαιριστής κλαμπ γάμα εθνικής, αλλά ποτέ δεν έπαιξε σε επίσημο ματς. Μετά από 11 χρόνια αποχωρεί από την Λίβερπουλ. Αυτός ήταν το μυαλό. Ο αποφασίζων για ό,τι αφορούσε το κλαμπ. Ο άνθρωπος πίσω από το θαύμα της Λίβερπουλ τη τελευταία δεκαετία. Μη σταθούμε στην ιδιότητα του, αν λέγεται ''αθλητικός διευθυντής'' ή όχι. Αυτός πρότεινε η ενέκρινε να αγοραστεί ή να πουληθεί και με ποιο οικονομικό κόστος ο κάθε ποδοσφαιριστής. 
Ξέρει το αντικείμενο. Ξέρει την αγορά. Και δεν σκέπτεται ποδοσφαιρικά! Αυτό το αφήνει στον προπονητή ο 40χρονος χαρτογιακάς, το golden boy της πιάτσας, που και στις επίσημες εκδηλώσεις εμφανίζεται χωρίς γραβάτα (Συριζαίος;) και τζην παντελόνι.
Διαβαστε ακομα:

ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΠΟΙΑ.... ΕΥΡΩΠΗ!