ΟΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΔΙΝΟΝΤΑΙ ΣΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 
Με μια κουβέντα στα λέω όλα. Και είμαι επίκαιρος, περίοδος μεταγραφών τούτη την εποχή. Η ΠΑΕ, η κάθε ποδοσφαιρική εταιρεία, δείχνει κατά πόσο είναι εταιρεία, οργανωμένη κι όχι χύμα στο κύμα επιχείρηση, ακριβώς στις μεταγραφές. Στο ποιους ποδοσφαιριστές δείχνει την πόρτα εξόδου, και σε ποιους καινούργιους κάνει συμβόλαιο.
Επιτυχία που επηρεάζει την εταιρεία και οικονομικά, και αγωνιστικά, είναι οι σωστές επιλογές. Και οι οποίες σωστές επιλογές οφείλονται στο αν στην ΠΑΕ εργάζονται οι κατάλληλοι άνθρωποι, και στο αν το μαγαζί γνωρίζει τι θέλει. Και τι δεν θέλει.
Μεταγραφή είναι και η επέκταση ή η ανανέωση συμβολαίου με ποδοσφαιριστή που βρίσκεται ήδη στα αποδυτήρια. Για παράδειγμα ο ΠΑΟΚ αποφάσισε να κρατήσει τον Σουριναμέζο Ντίεγκο Μπίσεσβαρ, που από τον περασμένο Μάρτιο περπατά πλέον στα 35 χρόνια του. Ο παίκτης είναι στην Τούμπα από το καλοκαίρι του 2016 και πριν δυο χρόνια κρίθηκε απορριπτέος και δόθηκε σε κυπριακή ΠΑΕ.
Στον ΠΑΟΚ θα μείνει και ο Αυστριακός Στέφαν Σβαμπ (φώτο με τον Μπίσεσβαρ), που ανανέωσε για δυο χρόνια ακόμα. Θα δείξει! Αν η ΠΑΕ έπραξε σωστά. Με τους δυο,με τον καθένα στο ρόστερ.
Κάθε απόφαση σχετική με τις μεταγραφές είναι σχεδόν κρίσιμη για την ΠΑΕ. Επιτυχία 100% είναι αδύνατη. Απεναντίας κάποιες φορές οι ελληνικές ΠΑΕ τα καταφέρνουν να πιάσουν κοντά στο 100% την αποτυχία. Πεταμένα λεφτά, και σκάρτο πράμα στα αποδυτήρια. 
Πριν βγει η ομάδα στο γήπεδο κουβαλάει τις... αμαρτίες του κακού ή επί της ουσίας ανύπαρκτου προγραμματισμού.  
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΤΕΛΟΣ...