ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΤΕΙΟΙ, ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ

 
Αυτοί είμαστε. Ποιοι; Αυτοί που είμαστε και μην κάνουμε το κορόιδο. Δεν μας έφταιξε κανένας... Κλάτενμπουργκ. Είναι γελοίο αυτό που συμβαίνει. Ο θρίαμβος του γελοίου! Να πανηγυρίζουν κάποιοι διότι το πρωτάθλημα απαλλάχθηκε από τον αρχιδιαιτητή της διαπλοκής. Σε ποιον τα λένε αυτά; Τι να πουν; Οι γελοίοι θα λένε τις γελοιότητες τους.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο από καταβολής είναι πεντακάθαρο κι ένας διεφθαρμένος πρώην διεθνής διαιτητής μας έκανε αλεπουδιάρηδες! Αυτό λένε. Πως αναλάβει άλλος, αγνός και αμόλυντος αρχιδιαιτητής, όλα θα είναι παραδεισένια στο πρωτάθλημα. Μ' αυτές τις γελοιότητες κάποιοι βγάζουν μεροκάματο. Τους συμφέρει,δηλαδή, το πρωτάθλημα να παίζεται στο αβαβά κι αυτοί να έχουν τις δικαιολογίες τους. Να λένε τις μπαρούφες τους.
Το ποιος είναι ο Μάρκ Κλάτενμπουργκ (φώτο, όταν ακόμα σφύριζε κι είχε όλα τα μαλλιά στο κεφάλι του) δν έχει καμιά, μα καμία σημασία ποιος είναι στον ηθικό τομέα. Σημασία έχει - μόνον - αν το πρωτάθλημα. στο χωριό μας παίζεται καθαρά. Έστω ότι ο αρχιδιαιτητής, όπως και να λέγεται, είναι μαφιόζος. Δεν υπάρχει περίπτωση, ούτε μια στο δισεκατομμύριο, να λερώσει αυτός το πρωτάθλημα.
Έστω ότι ο Κλάτενμπουργκ ή όποιος άλλος στη θέση του, κατεβεί από το Άγιον Όρος. Θα κατηγορηθεί για διαπλοκή με κάποια ΠΑΕ. Γιατί; Επειδή είναι αρχιδιαιτητής στο ελληνικό πρωτάθλημα. Όπως, άλλωστε, οοοοόλοι οι αρχιδιαυτητές, Έλληνες και αλλοδαποί στο παρελθόν. Ουδείς γλύτωσε, διαπλεκόμενος κι όχι.
Πιθανόν, πιθανότατα ο Κλάτενμπουργκ, που ήδη ανέλαβε αρχιδιαιτητής στο αιγυπτιακό πρωτάθλημα, να ήταν πονηρός και να την είχε βρει με μια ελληνική ΠΑΕ. Δεν φταίει αυτός! Να αναζητήσουν την ευθύνη στη λέρα του πρωτάθλημα μας.
Διαβαστε ακομα:

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ, ΜΕΓΑΛΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ