ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ... , ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΣΤΑΡ!

 
Από τον περασμένο Φεβρουάριο περπατάει στα 38. Είναι, δηλαδή, για να κάνουμε ταμείο, ήδη 37 πατημένα και πέντε μήνες. Και θέλει μεταγραφή. Και τον ζητάει η Μπαρτσελώνα, ο ''αιώνιος εχθρός'' της Ρεάλ Μαδρίτης, στην οποία ο Ρονάλντο ήταν Νο 1 για εννέα χρόνια.
 
 
Δεν μεγαλώνει ο Κριστιάνο. Έχει καταργήσει την ηλικία του. Έφυγε από την Ρεάλ και έπαιξε τρία χρόνια στην Γιουβέντους, με την οποία έβαλε 81 γκολ(!) σε 98 παιχνίδια. Πήγε το 2021 στην Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ, από την οποία το 2009 έκανε μεταγραφή στην Ρεάλ και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο υψηλό επίπεδο.
 
 
Είναι ο σούπερ σταρ, άσχετο ότι σήμερα τον έχουν φάει άλλοι στα φράγκα. Δεν τον παίρνει να έχει απαίτηση το συμβόλαιο να είναι με τις ίδιες αποδοχές π.χ. του Σαλάχ. Κυκλοφορεί με σκάφος σούπερ ιδιόκτητο (φώτο) στις θάλασσες ο Ρονάλντο, όμως είναι αδύνατο να παίρνει όσα ο Αιγύπτιος στην Λίβερπουλ, Περισσότερα από 20 εκ. ευρώ τον χρόνο καθαρίζει ο Σαλάχ.
 
 
Γιατί θέλουν ακόμα τον Ρονάλντο ομάδες σαν την Μάτντσεστερ και την Μπαρτσελώνα; Γιατί πράγματι αξίζει ακόμα τα λεφτά του ή πληρώνουν το βεντετιλήκι του; Το σταριλήκι του, που είναι μέσα στο παιχνίδι, αφού και το ποδόσφαιρο υπακούσει σε κάποιο βαθμό στους άγραφους νόμους του θεάματος.
Διαβαστε ακομα:

Η ΒΡΑΖΙΛΙΑ ΕΧΕΙ ΒΓΕΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ...