ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΝ... ΘΕΛΟΥΜΕ

 
Καταραμένος θα πεις. Να μη ριζώνει σε μια ομάδα. Να φεύγει από τη μια και να πηγαίνει σ΄ άλλη. Η μοίρα του είναι αυτή. Ποδοσφαιριστής που σε στέλνει πίσω, σου γεννάει εικόνες ρομαντικές, τότε που το παιχνίδι ήταν μπαλαδόρικο. Αρτίστικο. Τα πόδια δεν τα είχαν για να τρέχουν μόνο στο γήπεδο και να σημαδεύουν τον αντίπαλο. Εργαλεία ήταν τα πόδια του τεχνίτη, του μάστορα στις ντρίμπλες, στα τακουνάκια, στα σκέρτσα με το τόπι.
Μενχάντ Μοχσέν Ουάρντα, τον λένε και Αμρ, 29 χρονών, έφυγε και από την Ανόρθωση. Στην ομάδα της Κύπρου που σε μια σαιζόν πέτυχε τα περισσότερα γκολ, εννέα. Είναι αυτός ο λόγος που δεν στεριώνει, το ότι παρ΄ό,τι κυνηγός δεν σκοράρει; Σίγουρα, όχι. Κάτι άλλο φταίει.
Από την Αλ Αχλί, που την λέει και το τραγούδι, την ομαδούλα της πατρίδας του ξεκίνησε πριν ένδεκα χρόνια ο ροκάς της μπάλας, κι όχι μόνο διότι είναι μακρυμάλλης, κι έγινε αλλαξόπιστος. Μια εδώ, μια εκεί. Καθόλου ωραίο. Κι αυτό το ξέρεις πια, θα κρατήσει μέχρι το τέλος. Μέχρι να κρεμάσει τα πολυμεταχειρισμένα παπούτσια του.
Αφού έπαιξε δυο χρόνια στον Παναιτωλικό, το 2017 του έδωσε φανέλα ο ΠΑΟΚ, αλλά δεν έγινε βασικός και πήγε δανεικός δυο σαιζόν στον Ατρόμητο κι ένα στη Λάρισα. Το 2020 στο Βόλο, το 2021 επιστροφή στην Τούμπα κι αμέσως στην Ανόρθωση. Ποια θα είναι ο επόμενος σταθμός; Όποιος κι αν είναι δεν θα κρατήσει παρά λίγους μήνες. Το ριζικό του.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ... ΑΛΛΟΙ