ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ... ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

 
Δεν τον συμπαθώ τον κύριο Κριστιάνο Ρονάλντο. Δεν είμαι κομπλέξα, όμως, να μη βλέπω πόσο μετράει στο γήπεδο. Και το πόσο μετράει αυτός και ο κάθε άλλος εργάτης του ποδοσφαίρου, το λένε οι προτάσεις των ΠΑΕ. Και, βέβαια, το ύψος των αποδοχών που προτείνουν στο επαγγελματία εργαζόμενο οι ποδοσφαιρικές εταιρείες.
Έχουμε και λέμε, λοιπόν. Ο κύριος Ρονάλντο, συμπαθής ή όχι, μάλλον αντιπαθής, όχι μόνο σε μένα λόγω τουπέ, από τον περασμένο Φεβρουάριο συμπλήρωσε 37 χρόνια, άρα περπατάει ακάθεκτος στα 38 και με συμβόλαιο είναι δεσμευμένος, σχεδόν παντρεμένος για ένα χρόνο ακόμα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Ρονάλντο είναι, σούπερ σταρ των γηπέδων, και δεν είναι σόνικο να απουσιάζει από το χολυγουντιανό champions league. Γι' αυτό θέλει να φύγει από την Μάντσεστερ και να παίξει σε ομάδα που συμμετέχει στην ελιτίστικη διοργάνωση της Ευρώπης. Ποια, λοιπόν, 250 εκ. που έχει ρίξει στα πόδια του ομάδα από την Σαουδική Αραβία, για να παίξει σ' αυτή μέχρι να κρεμάσει τα παπούτσια του. Βολεύεται με τα 27 εκ. που παίρνει από την Μάντσεστερ, που του δίνουν με κλειστά τα μάτια Τσέλσυ, Μπάγερν, Αθλέτικο και όποια άλλη... ντρέπεται να εκδηλωθεί.
Μάλιστα, κύριε. Στα 38 ο σταρ συνεχίζει να κυκλοφορεί χωρίς... ηλικία. Έτσι είναι. Το σταριλήκι δεν έχει ηλικία.  
Διαβαστε ακομα:

ΜΑΤΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ