ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...

 
Ανησυχούν για τον Ολυμπιακό γάβροι παλαιάς κοπής, που τυχαίνει να ξέρουν από μπάλα. Στην πιάτσα η ομάδα ιδιοκτησίας Μαρινάκη με προπονητή ήδη τετραετίας Μαρτίνς θεωρείται φαβορί να ξαναπάρει το πρωτάθλημα, αλλά οι παλιοσειρές οπαδοί μόνο καλά δεν τα βλέπουν τα πράγματα. Και δεν έχουν λογικές εξηγήσεις για κάποιες αποφάσεις, για τις οποίες δεν γνωρίζουν αν τις παίρνει ο μεγαλομέτοχος, ο προπονητής ή και οι δυο μαζί.
Τι να σημαίνει η ανανέωση της εμπιστοσύνης σε ποδοσφαιριστές ηλικιωμένους, όπως οι Βαλμπουενά, Ελ Αραμπί, Παπαδόπουλο. Γιατί η ομάδα πληρώνει καλύτερα στις μεταγραφές και δεν παίρνει τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές; Αυτούς που έχει ανάγκη. Γιατί παίκτες αξίας, όπως π.χ,οι Παλάσιος, Άιτορ, καταλήγουν στον Παναθηναϊκό; Όλα δείχνουν ότι ο Ολυμπιακός, που την περασμένη σαιζόν παρουσιάστηκε χειρότερος, θα είναι ακόμα πιο χάλια στο προσεχές πρωτάθλημα.
Αυτά κι άλλα πολλά. Γκρίνια; Θα δείξει. Και δεν μιλάμε για το αποψινό πρώτο ματς της νέας περιόδου, με την Μακαμπί Χάιφα. Ένα παιχνίδι, μάλιστα το πρώτο της σαιζόν, δεν έχει να δείξει τίποτα. Παρακαλώ, να αποχωρήσουν από το τραπέζι της συζήτησης όσοι έχουν αντιποδοσφαιρική σκέψη. Όσοι περιμένουν να βγάλουν συμπεράσματα από τον Ολυμπιακό του 2022-23. Να πάνε στο καφενείο τους για τέτοιες κουβέντες.
Ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι. Το ένα παιχνίδι ξεγελάει, τυφλώνει έτσι κι αλλοιώς. Που σημαίνει ότι στην πορεία ο Ολυμπιακός να δείξει το αληθινό του πρόσωπο, μαύρο ή αποτελεσματικό, και το οποίο πιθανόν να μην έχει σχέση με την εικόνα του αποψινού εκτός έδρας αγώνα στο Ισραήλ.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΗ ΣΚΙΑ ΤΟΥ ΤΣΙΤΣΙΠΑ Ο... ΤΕΝΤΟΓΛΟΥ