Ο ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΟ... ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

 
Ταινία επιστημονικής φαντασίας. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ό,τι θέλω φτιάχνω. Είτε το... φαντάστηκα, είτε το κατασκεύασα με το νου μου. Έλα εσύ να μου πεις ότι γράφω απίθανα πράγματα, αδιανόητα, τερατώδη. Πού δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν πραγματικότητα ούτε με την Τρίτη Παρουσία.
Να πάμε τον ΠΑΟΚ εκεί που ανήκει, στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Αυτό είπε ο Ιβαν Σαββίδης, μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Τι είναι αυτό; Μην πεις ποδοσφαιρική φαντασία! Πρόκειται περί μπούρδας σκέτης. Ο ΠΑΟΚ ανήκει στην Ιστορία του, άρα εκτός ευρωπαϊκής κυριαρχίας. Άλλο να φιλοδοξεί ο Σαββίδης να κάνει την υπέρβαση και να πάει την ομάδα πιο υψηλά.
Βεβαίως ο Ιβάν και μόνο ο Ιβάν είναι εκείνος που θα καταφέρει- αν ποτέ στους αιώνες των αιώνων - το καταφέρει, τελικά, να κάνει τον ΠΑΟΚ πρωταγωνιστή στην Ευρώπη. Αφού θα χρειαστεί να ξοδέψει όλα τα λεφτά του. Όλα! Μιλάμε για δις. Κι αν φτάνουν. 
Ασφαλώς υπόθεση του ιδιοκτήτη της ΠΑΕ είναι να ξεφύγει μια ομάδα από τη μοίρα της, από την Ιστορία της. Κανένας λαός της ομάδας δεν είναι ικανός να γράψει έργο... επιστημονικής φαντασίας. Τζάμπα, λοιπόν, ο Ιβάν ο τρομερός... τρόμαξε παραμύθι φούρναρης τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ. Γιατί σ' αυτούς ανέθεσε να γράψουν το.. σενάριο της μετάλλαξης του ΠΑΟΚ από μια κάποια ομάδα στην Ευρώπη να την κάνουν Λίβερπουλ και Ρεάλ, έστω Άγιαξ και Γιουβέντους.
Διαβαστε ακομα:

ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ... ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ