ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΟΡΕΑΤΗΣ

 
Το ρόστερ του Ολυμπιακού όλο και μαυρίζει. Δεν πρέπει να μας παραξενεύει, το παγκόσμιο ποδόσφαιρο πάει προς τη μαύρη φυλή. Δεν χρειάζεται να είναι κανείς βοηθός προφήτη για να βλέπει το Αύριο. Το Σήμερα μιλάει αρκετά ηχηρά. Ποδοσφαιριστές κυρίως από την Αφρική ή καταγωγής από τη μαύρη ήπειρο σχεδόν κυριαρχούν στα ευρωπαϊκά γήπεδα. 
Επόμενο να ακολουθήσουν και οι ελληνικές ομάδες, σε κάποια βαθμό. Ο Ολυμπιακός, όμως, έδειξε περισσότερο την εμπιστοσύνη του στα μαυράκια. Ήδη αποτελούν πλειοψηφία στην ενδεκάδα του πρωταθλητή.
Να, όμως, κι ένας εκπρόσωπος της λεγομένης κίτρινης φυλής. Κάποιος Κορεάτης, συγκεκριμένα Νοτιοκορεάτης με το όνομα Χουάνγκ Ιν Μπομ (φώτο) που υπέγραψε στον Ολυμπιακό. Αφού έγινε η μεταγραφή ο Κορεάτης είναι παικταράς. Δεν υπάρχουν παικτάκια που έρχονται στις μεγάλες ομάδες Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ. Γνωστό παλαιόθεν.
''Κίτρινη'' φυλή λένε αυτούς που έχουν σχιστά μάτια, Κινέζους, Γιαπωνέζους, Κορεάτες, Μογγόλους και σία. Στη μπάλα έρχονται δεύτεροι, πίσω από τη μαύρη φυλή. 
Διαβαστε ακομα:

ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΟΥΠΕΣ, ΛΕΦΤΑ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ