Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΒΑΖΕΙ VIKING GLADIATOR

 

Στο μουντιάλ της Ρωσίας το 2018, για να μη ξεχνιόμαστε, στον τελικό έφτασε η Κροατία. Κέρδισε την προσοχή μου ο ασπροκώλης και μακρυμάλλης Βίντα. Ποιος Κροάτης! Ξέρουμε, τουλάχιστον, Ιστορία και δεν μας πιάνουν κορόιδο. Οι Βίκινγς σάρωσαν την Ευρώπη. Μπαστάρδεψαν όλες τις φυλές της, Άγγλους, Γάλλους, Πορτογάλους, Ισπανούς. Αίμα σκανδιναβικό έχει ο Βίντα, φιγούρα παρμένη λες από τη μυθολογία των Βορείων - Βορείων. Απόγονος του θεού Θωρ, του θεού του Κεραυνού.

 
Τον έβλεπα με τη φανέλα της Κροατίας και σκεπτόμουν πως αυτός ο Ντομαγκόι Βίντα δεν είναι ποδοσφαιριστής. Gladiator είναι στην ρωμαϊκή αρένα σε αγώνα μέχρι θανάτου. Ο μαστουρωμένος, ο φτιαγμένος να πολεμήσει υπέρ πίστεων και πατρίδας. Να είσαι αντίπαλος του, και να μην τον πλησιάζεις, διότι το βλέπεις ξεκάθαρα πως θα σε  δαγκώσει. Και δεν ξέρεις αν κουβαλάει στη γλώσσα δηλητήριο φιδίσιο. Μια δαγκωματιά και είσαι τελειωμένος. 
 
Αυτό το πολεμικό σκυλί θα έχει στο κέντρο της άμυνας η ΑΕΚ. Ηλικίας 33 χρονών. Παντρεμένος με την παρατρίχα μις  Ανηλίκων Κροατίας του 2015, στο όνομα Ιβάνα, την οποία γνώρισε σε ορθάδικο, σε νυχτερινό κέντρο κι αμέσως της ξηγήθηκε αλμυρό φυστίκι. Σε γουστλαρω, μου κάνεις, αλλά είσαι τέρμα από μοντέλα και άλλα τέτοια πονηρά. Επιτόπου πρόβατο η σέξυ, μέχρι έκφυλοκόριτσο την λες, ενώ είναι μια σεμνή και υποταγμένη στον Βίκινγκ.
Διαβαστε ακομα:

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ... , ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΒΙΓΙΑΦΑΝΕΣ