ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ: ''ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΘΟΥΜΕ... '' ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΜΑΡΤΙΝΣ

 
Το διαζύγιο είναι βελούδινο. Γιατί, όχι; Τι έχουν να χωρίσουν Μαρινάκης και Μαρτίνς; Τίποτα.Το πράμα, άλλωστε, στον Ολυμπιακό είχε φτάσει σε τέτοιο απελπιστικό σημείο, που η διακοπή της συνεργασίας ήταν πια αναπόφευκτη. Μια ομάδα εν όψει της νέας σαιζόν να βγαίνει στο γήπεδο και να είναι ανίκανη να σκοράρει. Να πιέζει τον αντίπαλο. Να δημιουργεί φάσεις.
Τι να έκανε ο Μαρινάκης μετά την τεσσάρα από την Μακαμπί; Πως δεν τρέχει τίποτα να πει, αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Και να καταπιεί, να χωνέψει τον ταπεινωτικό αποκλεισμό από κατώτερο αντίπαλο. Από ομάδα με φτηνότερο ρόστερ. Ναι, πράγματι συμβαίνουν εκπλήξεις. Στην περίπτωση του Ολυμπιακού δεν είναι ότι έγινε θύμα έκπληξης. Του άξιζε με το παραπάνω η τεσσάρα και ο αποκλεισμός, διότι η ομάδα βρίσκεται στη δίνη αγωνιστικής κρίσης με υπεύθυνο τον Πορτογάλο τεχνικό.
Ο Μάρτινς, λοιπόν, έδειξε... κατανόηση στην απόφαση του αφεντικού να τον τελειώσει. Ο δε Μαρινάκης ναι μεν τον σούταρε, αλλά δεν του κλείνει την πόρτα στον Ολυμπιακό! Συμβαίνει. Έχει συμβεί πολλές φορές, μάλιστα. Προπονητής να εκδιώκεται ως αποτυχημένος και μετά από  ένα άλφα διάστημα να ξαναπροσλαμβάνεται στην ομάδα, με απόφαση του ίδιου του προέδρου που τον είχε απολύσει.
Τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό ήταν αρκετά να φτιαχτεί μια καλή σχέση διαπροσωπική ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο και πρώην πια προπονητή. Σχέση που δεν χάλασε σε πείσμα της απόφασης να χωρίσουν οι δρόμοι τους, προς το παρόν. ''Δεν θα χαθούμε... '' είπε στον Πορτογάλο ο εφοπλιστής.
Διαβαστε ακομα:

ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ