Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΤΕ... ΠΡΟΛΑΒΕ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ

 
Όλα έγιναν ξαφνικά. Έτσι γίνεται στην Ελλάδα. Οι εκλογές για παράδειγμα. Ποτέ δεν θα γίνουν στην ώρα τους. Θα γίνουν όταν το γουστάρει ο πρωθυπουργός, κι αυτό δεν είναι το μεγαλύτερο κακό! Κανονικά κόμματα και ΜΜΕ όφειλαν να απαιτούν οι κάλπες να στήνονται από το κράτος, όχι από ένα κόμμα. Το κυβερνητικό. 
Ποιο κόμμα; Δεν υπάρχουν κόμματα στην Ελλάδα. Αρχηγοί κομμάτων υπάρχουν. Και γαι να ξέρουμε τι λέμε, αρχηγοί της πλάκας. Ανεύθυνοι. Ασυνεπείς. 
Στο θέμα μας. Λέμε όλα γίνονται ξαφνικά στην Ελλάδα. Αυτή είναι η μεγαλύτερη απόδειξη της προχειρότητας που μας χαρακτηρίζει. Ξαφνικά στον Ολυμπιακό παύθηκε ο προπονητής. Ξαφνικά μάθαμε ότι ο πρωταθλητής είναι άρρωστος. Βαρειά, Τόσο βαρειά τον χτύπησε η αρρώστια - ποια αρρώστια συγκεκριμένα, αγνωστο! - που τον μετέφεραν κιόλας στην εντατική.
Πλάκα κάνουμε; Να βάζεις στην εντατική τον ασθενή και να αρχίσεις θεραπεία χωρίς προηγουμένως να διαγνωστεί παό τι ακριβώς νοσεί; 
Δεν καταλάβατε! Η ασθένεια... εφευρέθηκε για να πέσει πανηγύρι μετά με την παρέμβαση του γιατρού! Του θεραπευτή. Του σωτήρα. 
Βεβαίως ο Ολυμπιακός είχε αγωνιστικό πρόβλημα. Κανένας, όμως, δεν το παραδεχόταν. Δεν το ομολογούσε. Όταν πια αποφασίστηκε να δοθεί απολυτήριο στον προπονητή, τότε... επιτράπηκε να δημοσιοποιηθεί η ασθένεια. 
Διαβαστε ακομα:

Ο ΚΟΡΜΠΕΡΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ...