ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΝΤΟΣ ΤΟΝ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ Η ΣΛΟΒΑΝ

 
Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε πως βρίσκεται σε αγωνιστική κρίση. Στο Καραϊσκάκη γλύτωσε την ήττα από την Σλόβαν Μπρατισλάβα, η οποία με το 1 - 1 θεωρητικά έχει το επάνω χέρι στην πρόκριση. 
Ήττα ο Άρης στο Ισραήλ, ήττα με το ίδιο σκόρ 2 - 0 ο Παναθηναϊκός στην Τσεχία, ο δε Ολυμπιακός με παιχνίδι απελπισίας στα τελευταία λεπτά προσπάθησε να ισοφαρίσει. Πάλι καλά που δεν έχασε, διότι δεν θα ήταν έκπληξη να έφευγε με νίκη από το πρώτο ματς η σλοβάκικη ομάδα.
Μελαγχολική η εικόνα του Ολυμπιακού. Σε μεγάλα διαστήματα η ομάδα του Μαρτίνς απλά παρακολουθούσε τους αντιπάλους να κρατάνε τη μπάλα και να παίζουν στην πλευρά των γηπεδούχων. Του Μαρτίνς, βέβαια είναι αυτός ο Ολυμπιακός.Ένα ''σύνολο'' χρεοκοπημένο, το οποίο βέβαια είναι δυνατό να αναστηθεί και με τα ίδια υλικά να παρουσιάζει άλλα πράγματα.
Η Σλόβαν τον έπαιξε στα ίσα τον Ολυμπιακό. Και τον έπαιξε με τέτοιο τρόπο που τον κρατούσε σε δεύτερο ρόλο. Η αλησμόνητη και εφιαλτική τεσσάρα από την Μακαμπί ''φαινόταν'' σ' αυτόν τον Ολυμπιακό, με συνέπεια να επηρεάζει αρνητικά τους παίκτες, ευτυχώς όχι και τον πάγκο. 
Διαβαστε ακομα: