ΣΤΟΝ ΠΑΟΚ ΒΑΡΑΝΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ

 
Έχει σκοτεινιάσει ο ουρανός πάνω από την Τούμπα. Γενικά τα πράγματα δεν ήταν ευχάριστα, ήρθε και ο αποκλεισμός από την Λέφσκι και η δουλειά στράβωσε για τα καλά. Συγκεκριμένα: Ήδη γίνονται όσα γίνονται στην ομάδα και κάποια... ερήμην του Λουτσέσκου. Δεν το θεωρούν απαραίτητο να τον ενημερώνουν. Να του ζητάνε τη γνώμη. Τόσο σίγουρο το έχουν στον πάγκο.
Τα τελευταία χρόνια παραμονές έναρξης του πρωταθλήματος ήταν θεσμός η αισιοδοξία. Ότι η ομάδα πάει για την κούπα. Πάει αυτό, τελείωσε. Κανένας σήμερα δεν ελπίζει ότι ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με στόχο να διεκδικήσει τον τίτλο.
Παίρνει αποτελέσματα η ομάδα, η κάθε ομάδα; Όλα φίνα κι ωραία. Και πρόβλημα αγωνιστικό να υπάρχει, όχι απλά να υπάρχει, αλλά και να ''φωνάζει'', θα κρυφτεί αν η ομάδα τσακώνει έτσι κι αλλοιώς το τρίποντο. Είναι στα ψηλά της βαθμολογίας.
Αν, λοιπόν, αυτός ο ΠΑΟΚ δεν περπατάει στο πρωτάθλημα, τότε θα... φύγει. Ποιος; Δεν θέλει ερώτημα. Όχι, βέβαια, ο Ιβάν, ούτε ο γιος του, ο οποίος έχει ήδη φύγει από τα social media. Στον Λουτσέσκου θα δείξουν το δρόμο της εξόδου. Αυτά έχει η μπάλα από καταβολής. Την πληρώνει ο προπονητής.
Οικονομικά δεν έχει κανένα πρόβλημα ο Λουτσέσκου, έχει ήδη κάνει τη μπάζα του. Νέος είναι ακόμα, στους πάγκους δεν έχει φάει τα ψωμιά του, όμως πονάει μια αποτυχία στον ΠΑΟΚ, που θα τη χρεωθεί ολόκληρη.
Διαβαστε ακομα:

ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΑΝ ΚΑΨΟΥΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Η ΤΗΝ ΓΚΟΜΕΝΑ