ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

 
Ο Άρης έχασε στο πρώτο παιχνίδι με 2-0 από την πρωτευουσιάνικη Μακαμπί, αλλά απόψε θέλει πρόκριση. Δεν έχει καμιά σημασία τι θέλει ο αντίπαλος. Σιγά που μας ενδιαφέρει τι θέλει η ξένη ομάδα. Η Μακαμπί, άλλωστε, δεν θα είναι στο γήπεδο απόψε. Μόνος του θα βγει στο Βικελίδης να παίξει ο Άρης.
Έτσι είναι. Όταν τα ΜΜΕ αγνοούν τον αντίπαλο, μας ζαλίζουν τον έρωτα μόνο για τις ελληνικές ομαδάρες, είναι σα μας λένε πως από τη ρεβάνς θα απουσιάσουν οι ξένες ομάδες.
Το ίδιο ποίημα και με τον Παναθηναϊκό. Έχασε κι αυτός εκτός με το δύσκολο να ανατραπεί 2 - 0, αλλά η Σλάβια θα είναι μια μαϊμού αντίπαλος. Σχεδόν τυπική και διαδικαστική θα είναι η παρουσία της στη Λεωφόρο. Το αποτέλεσμα και η πρόκριση θα εξαρτηθεί από την ελληνική ομάδα.
Με τέτοιες ανοησίες γεύεται ο οπαδός τη σχέση, την όποια σχέση έχουν οι ντόπιες ΠΑΕ με το ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι. Ο Ολυμπιακός, για παράδειγμα. Έφερε 1 -1 με την Σλόβαν στο Καραϊσκάκη, αλλά επειδή η σλοβάκικη ομάδα στη Μπρατισλάβα θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια, ο πρωταθλητής έχει μεγάλες ελπίδες να προκριθεί αυτός.
Στη φώτο, από το πρώτο ματς του Παναθηναϊκού. Είπαν στημένο το κοράκι κι απέκλεισαν κάθε πιθανότητα να είχε κουνηθεί το μυαλό του σφυρικτράκια.
Διαβαστε ακομα:

ΜΠΑΚΙΡΕΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΟ ΣΟΥΠΕΡΚΑΠ