ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΛΑ ΗΡΘΑΝ ΤΟΥΜΠΑ ΤΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ...

 
Η κουρτίνα που έκρυβε ό,τι παρακμιακό και νοσηρό στον Ολυμπιακό τραβήχτηκε την αλησμόνητη βραδιά της συντριβής από την ισραηλινή Μακαμπί του Χάιφα. Με το σφύριγμα του διαιτητή και το 0 - 4 όλοι πλέον είδαν το αγωνιστικό πρόβλημα. Με συνέπεια η ιδιοκτησία της ΠΑΕ να πάρει αποφάσεις. Να διακόψει την τετραετή συνεργασία με τον προπονητή Μαρτίνς. Ήταν 27 Ιουλίου...
... Στις 27 Απριλίου, πάλι στο Καραϊσκάκη, ο πρωταθλητής αποκλείεται στο κύπελλο από τον ΠΑΟΚ και χάνει την ευκαιρία να πανηγυρίσει πάλι το νταμπλ. Από εκείνη την ημέρα, από τη ρεβάνς του 0 - 0 στην Τούμπα, ο Μάρτινς έχασε τον έλεγχο στα αποδυτήρια. Τι έγινε στα αποδυτήρια με τη λήξη του επαναληπτικού ημιτελικού κυπέλλου; Τίποτα δεν έγινε, αν λάβουμε υπ' όψιν τα... ρεπορτάζ.
Να, όμως, που δεν ισχύει πως δεν συνέβη κάτι επειδή δεν... αναφέρθηκε τίποτα στα μέσα! Το τι έγινε και με ποιους πρωταγωνιστές, και ποιοι ήταν εκείνοι που έριξαν ευθύνες σε ποιους, σήμερα έχει αξία μόνο για κουτσομπολιό. Σημασία έχει ότι το πρόβλημα έσκασε, αλλά έμεινε μόνο μέσα στους τέσσερις τοίχους των αποδυτηρίων. Η αντίστροφη μέτρηση είχε αρχίσει στις αποφάσεις που ακολούθησαν τρεις μήνες αργότερα.
Διαβαστε ακομα:

ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ