ΣΙΓΟΥΡΗ Η ΠΕΝΤΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 
Οι εταιρείες στοιχήματος είναι αξιόπιστες. Δεν τις αγνοείς,  σ' αρέσουν ή όχι οι προβλέψεις τους, τις λαμβάνεις υπ' όψιν. Πρώτο φαβορί βλέπουν τον πρωταθλητή Ολυμπιακό. Γιατί; Πρώτον, διότι είναι Ολυμπιακός. Τι πάει να πει αυτό; Πάει να πει ότι ο Ολυμπιακός είναι... θεσμός στο πρωτάθλημα. Ακόμα και προβληματικός έχει μια υπεροχή στα... προγνωστικά.
Δεν ξέρουμε αν θα βγάλει όλο το πρωτάθλημα ο Ελ Αραμπί. Αν θα παραχωρηθεί στο τέλος της χρονιάς ο 35χρονος Μαροκινός ή αν θα χρησιμοποιείται μέχρι το τέλος της σαιζόν, όταν θα έχει συμπληρώσει τα 36 του. Να, όμως, που οι μπουκ τον υπολογίζουν για πρώτο σκόρερ του νέου πρωταθλήματος. Γιατί; Επειδή φοράει την ερυθρόλευκη. Τη φανέλα της καθεστωτικής ομάδας στο πρωτάθλημα.
Στα τελευταία 26 χρόνια ο Ολυμπιακός έχει πάρει 22 πρωταθλήματα. Περί αυτού η κουβέντα.
Η ΠΑΕ του Μαρινάκη παίζεται φαβορί. Δεύτερο φαβορί για τον τίτλο η ΑΕΚ σε στοίχημα ένα προς πέντε. Στη συνέχεια ο Παναθηναϊκός με ένα προς επτά, ο ΠΑΟΚ με ένα προς 8,50 και ο Άρης με ένα προς 15. 
Δεν τον έχουμε δει τον Σποράρ, τον Σλοβένο φορ που αποκτήθηκε από τον Παναθηναϊκό. Να, όμως, που με 4,50 υπολογίζεται για πρώτος σκόρερ, μετά τον Ελ Αραμπί (2,80). Τρίτη επιλογή με 5.00 ο Αργεντινός Αραούχο της ΑΕΚ.
Ολυμπιακός, λοιπόν, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Άρης κατά σειράν είναι έτσι κι αλλοιώς και μακράν απ' όλες τις άλλες ομάδες η πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος. Αυτά πριν στηθεί η μπάλα στη σέντρα. Στην πορεία παίζουν οι εκπλήξεις και τα... απρόοπτα. 
Στη φώτο από το 1-0 ανάμεσα σε Άρη και Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, τον περασμένο Μάϊο.
Διαβαστε ακομα:

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ