ΟΙ ΓΚΕΛΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ... ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 
Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Όταν, μάλιστα, η μεγάλη ομάδα δεν πατάει καλά, είναι πολύ πιθανό να κάτσει... ανάποδο αποτέλεσμα. Το οποίο δεν είναι ανάποδο, είναι κανονικό και αναμενόμενο. 
Βεβαίως χρειάζεται να πιστέψει στον εαυτό της και η μικρή ομάδα. Ο διαχωρισμός της μεγάλης και της μικρής ομάδας γίνεται διότι η μεν πρώτη πάει για τα υψηλά σκαλοπάτια της βαθμολογίας, η δε μικρή να επιβιώσει στην κατηγορία. Να γλυτώσει τον υποβιβασμό.
Ο Πούσκας έλεγε στους παίκτες του Παναθηναϊκού Ένδεκα αυτοί, ένδεκα κι εσείς. Από μια άποψη η κουβέντα του μεγάλου Φέρεντς έχει μια αλήθεια. Στο γήπεδο δυο είναι οι αντίπαλοι, δεν παίζει μόνος του ο ένας. Όταν, όμως, ο μικρός, ο αδύναμος έχει μια κομπλεξική αγωνιστική συμπεριφορά, τότε ο ισχυρός και στην κακή του μέρα θα φύγει με το τρίποντο.
Οι εκπλήξεις είναι μέσα στο πρόγραμμα. Καμιά έκπληξη δεν γίνεται πραγματικότητα αν η μικρή ομάδα δεν κοιτάει στα ίσα τον αντίπαλο. Υπ' όψιν, στο ποδόσφαιρο δεν αναμετρώνται μόνο οι ποδοσφαιριστές, οι αξίες και τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών. Παίζουν κι άλλα πράγματα, πρώτα πρώτα η τακτική, η ψυχή και ο τσαμπουκάς.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε με  2-1 στις καθυστερήσεις τον Ατρόμητο, ο οποίος είχε ισοφαρίσει στην Τούμπα επίσης στις καθυστερήσεις. Είπαμε. Όλα μέσα είναι στο ποδόσφαιρο. Ποιος περίμενε το χαστούκι στην νέα ΑΕΚ και σε αγώνα έδρας από τον... Βόλο. Και όπως εξελίχθηκε το ματς δεν ήταν έκπληξη το αρνητικό αποτέλεσμα για την ΑΕΚ.
ΑΕΚ και Άρης θα ξεπεράσουν ψυχολογικά το χαστούκι της δεύτερης αγωνιστικής; 
Διαβαστε ακομα:

Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ...