ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΟ... ΚΛΙΜΑ

 
Έτσι συμβαίνει. Το αφεντικό διώχνει τον προπονητή, και πετυχαίνει δυο φούσκες. Την πρώτη ότι έχει τσαμπουκά, δεν κωλώνει, δίνει λύση αστραπή στο πρόβλημα. Η δεύτερη φούσκα είναι η επιλογή του αντικαταστάτη, πιθανό να είναι χειρότερος από τον προηγούμενο.
 
Φούσκα ο τσαμπουκάς, διότι είναι δεδομένη η επιλογή του ανεπαρκούς προπονητή, με την ευθύνη του αφεντικού της ΠΑΕ. Και είναι άγνωστο αν ο νέος θα βοηθήσει την ομάδα να συνέλθει. Και πως να γίνει το θαύμα, όταν ο αντικαταστάτης δεν είναι καλύτερος από τον προηγούμενο. Κέσκεσε Κανέδα; Ραούλ Κανέδα. 
 
Συμφώνησε. λέει. ο Άρης με τον Ισπανό. Καμιά έκπληξη στο τάκα τάκα η συμφωνία, όταν ο Ισπανός είναι άνεργος δυο χρόνια. Και δεν έχει δουλέψει ποτέ πρώτος προπονητής. Είπαμε, όμως. Έτσι συμβαίνει. Κάτι έπρεπε να κάνει το αφεντικό για να αλλάξει αυτό που δεν... αλλάζει. Να στηθεί ένα άλλο κλίμα στα αποδυτήρια, μετά το χαστούκι στο Αγρίνιο. Να υποδεχθεί με ηθικό η ομάδα τον αιώνιο αντίπαλο, τον ΠΑΟΚ.
 
Δύσκολα πράγματα αν στην ομάδα κάποιοι παίκτες είναι πιο φιρμάτοι από τον προπονητή. Θα ρωτήσουν τα παλιόπαιδα Ποιος είναι ο καινούργιος και θα μάθουν πως ο μεγάλος, ο πολύ μεγάλος, έψαξε πολύ να τον βρει.
Διαβαστε ακομα:

ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ...