ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΟ Ο ΑΛΜΕΙΔΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΑ... ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ

 
Το σενάριο στην αναμέτρηση Παναθηναϊκού- ΑΕΚ 2 -1. Στο πρώτο ημίχρονο μπήκαν και τα τρία γκολ, διάστημα όπου οι γηπεδούχοι είναι στην επίθεση και η ΑΕΚ με όση αξιοπρέπεια της επιτρέπει το μέγεθος της βρίσκεται σε κατάσταση άμυνας. Ο Παναθηναίκός τρέχει το παιχνίδι, κυνηγάει το αποτέλεσμα, η ΑΕΚ απλά ακολουθεί. Να, όμως, που γίνεται το 0 -1 με σκόρερ τον χορευτή Πινέδα. Και τότε αρχίζει τα όργια στις φαντσώσεις του ο σεναριογράφος της μπάλας...
... Πέναλτυ σε βάρος της ΑΕΚ για μια παγκόσμιας πρωτοφανούς περίπτωσης που κλήθηκε να αποφασίσει η ανθρώπινη και ηλεκτρονική διαιτησία: Η μπάλα είχε επαφή με το χέρι αμυντικού της ΑΕΚ, αλλά τον βρήκε από... πίσω. Ερώτημα. Πέναλτυ είναι έστω κι αν ο αμυντικός δεν είχε πρόθεση, όμως... πόσο ευθύνεται ο ένοχος, ο συγκεκριμένος Χατζησαφί, αν το έγκλημα διαπραχθεί έχοντας την πλάτη ολότελα στη φάση; Μ' ένα δεύτερο καπάκι πέναλτυ ο Παναθηναϊκόε κάνει το 2 - 1 στις καθυστερήσεις.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ είναι εκείνη που κυριαρχεί. Είναι το διπαστημα όπου για πρώτη φορά με την απόδοση της δικαιολογεί την παρουσία της στο πρωτάθλημα ως αληθινής υποψήφιας για την κούπα. Ο Παναθηναϊκός έχει αποσυρθεί, η δε ΑΕΚ στο διαστημα της υπεροχής της αποκαλύπτει το αγωνστικό της πρόβλημα. Είναι δύσκολη στο γκολ. 
Δεν έχει καμιά σημασία να συνδιάσει κανείς τις περίεργες αλλαγές του προπονητή της ΑΕΚ με την καλή της αποδοση. Με την αλλαγή της εικόνας της στην επαναλήψη. Η ουσία είναι ότι ο Αλμέιδα δένει την εντύπωση πως ακόμα κάνει πειραματισμούς. Λες και η ομάδα βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της προετοιμασίας. Αλλαγές σε πρόσωπα κάνει στον ίδιο αγώνα και αλλαγές τακτικής. Σα να ακυρώνει ο ίδιος τις προπονητικές του επιλογές και παρεμβάσεις. Και σε καμιά περίπτωση για να μπερδέψει τον αντίπαλο. 
Διαβαστε ακομα:

ΟΤΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ, ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ...