ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ Ο ΧΑΜΕΣ, ΣΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΗ...

 
Μεγάλο όνομα ο Κολομβιανός Χάμες Ροντρίγκες, που αποφάσισε να είναι ο Ολυμπιακός ο επόμενος σταθμός στην καριέρα του. Αυτό συμβαίνει με τους επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, μικρής και μεγάλης αξίας. που ζούνε και κάνουν περιουσία από τη μπάλα. Αλλάζουν συχνά εργοδότη, από τη μια στην άλλη ποδοσφαιρική εταιρεία. Άλλοτε όπως έρθει και κάτσει η τράπουλα της ζωής, άλλοτε, πολύ σπάνια, στοχεύοντας ποια είναι η επόμενη καλύτερη επιλογή.
Πλούσια σε εμπειρίες η υπερδεκαετής παρουσία στην διεθνή αγορά του Χάμες, και σε καλή ηλικία, μόνο 31 χρονών. Με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ο επαγγελματίας επιστρέφει στην Ευρώπη, αλλά σε κλαμπ δεύτερης σειράς. Ο Ολυμπιακός παραμένει στην κλάση του πρωταθλητή Ελλάδος, δεν έσπασε το αυγό, να εξελιχθεί σε κάτι κοντινό με τη φυλή των πρωτοκλασάτων κλαμπ που μόνιμα πρωταγωνιστούν στην Ευρώπη.
Συγκεκριμένα πράγματα. Το 2014 η Ρεάλ αγοράζει τον πρώτο σκόρερ του μουντιάλ Χάμες Ροντρίγκες, του δίνει ευκαιρίες, αλλά... Το παιδί δεν περπάτησε και η βασίλισσα τον έδωσε δανεικό για δυο χρόνια στην Μπάγερν. Ούτε η γερμανική ομάδα τον κράτησε, δηλαδή δεν τον απέκτησε, και ο Χάμες βρέθηκε ένα ακόμα σκαλί κάτω. Στην αγγλική δευτεράτζα Έβερτον..
Μόλις ένα χρόνο στην Έβερτον ο Χάμες, ο οποίος πριν τον πάρει η Ρεάλ, είχε ξεκινήσει την πορεία του στην Ευρώπη πρώτα με Πόρτο και μετά με την Μοκακό. Στον Ολυμπιακό έρχεται ο Χάμες από τη... ξενητιά του Κατάρ. Έπαιξε εκεί ένα χρόνο, κονόμησε ό,τι έβαλε στην άκρη και ήρθε στον Πειραιά. Με ποια σκέψη τον πήρε ο Ολυμπιακός; Σε ποια προσωπικά κίνητρα του Χάμες ποντάρει ο Ολυμπιακός;   
Διαβαστε ακομα:

Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΠΕ ''ΟΧΙ'' ΣΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΠΕΤΡΟΕΥΡΩ