Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΜΑΥΡΑ ΧΑΛΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΕΚΠΛΗΞΗ;

 
Με ποια ομάδα ο Ολυμπιακός, απόψε Κυριακή στις οκτώ, να έχει την απαίτηση να κερδίσει στη Θεσσαλονίκη τον Άρη; Λογικά, όχι απαραίτητα και ποδοσφαιρικά, γιατί να μην κερδίσει ο πρωταθλητής! Ολυμπιακός είναι και με όποια ενδεκάδα παίζει δεν σταματάει να είναι Ολυμπιακός. 
Πραγματικά, αν βάλεις κάτω τα δεδομένα, κάθε φορά που συναντιώνται οι δυο ομάδες, ο Ολυμπιακός χρησιμοποιεί διαφορετική ενδεκάδα. Λες μια άλλη ομάδα. 
Τέλος πάντων, στο ποδόσφαιρο όλα μέσα είναι. Και τα... θαύματα! Ένας Ολυμπιακός που δεν βλέπεται σήμερα, να παρουσιαστεί στην έδρα του Άρεως μ άλλο πρόσωπο και να πάρει το τρίποντο με το σπαθί του που λένε.
Αυτά που κυκλοφορούν περί φιλικής σχέσεως ανάμεσα στις δυο ΠΑΕ και να ισχύουν, δεν πρόκειται να επηρεάσουν το αποτέλεσμα. Καλό είναι, έτσι το βλέπω εγώ, θετικό πέρα για πέρα, να έχουν φιλικές και συντεχνιακές σχέσεις οι ΠΑΕ. Έτσι βοηθιέται το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Άλλο το τι γίνεται στο γήπεδο. Οι ΠΑΕ, όλες οι ΠΑΕ έχουν κοινό στόχο. Αντίπαλοι είναι μόνο στο παιχνίδι, στο κάθε παιχνίδι.
Διαβαστε ακομα:

ΤΑ ''ΟΥΟΥΟΥ'' ΚΑΙ ΤΑ ''ΓΟΥΧΑ'' ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΘΥΣΙ